Nieuw cryptocurrency-investeringsfonds zal rente betalen voor staking

Grayscale, een bedrijf voor het beheer van financiële activa, heeft een nieuw cryptocurrency-investeringsfonds gelanceerd. Dit is het ‘Grayscale Dynamic Income Fund’ (GDIF).

Volgens de uitgevende onderneming is dit het “eerste beleggingsproduct dat actief wordt beheerd door Grayscale.” In tegenstelling tot andere beleggingsfondsen van hetzelfde bedrijf (waaronder een spot bitcoin ETF in de Verenigde Staten), GDIF gaat zich richten op proof-of-stake netwerkinvesteringen in cryptocurrency (PoS).

Het doel van GDIF is om “het inkomen te optimaliseren in de vorm van stakingsbeloningen die verband houden met digitale activa.” Het fonds zal de stakingwinsten uitkeren aan investeerders (naast het feit dat ze blootgesteld kunnen worden aan de volatiliteit van de activa waaruit het bestaat).

De cryptocurrencies waaruit de GDIF-investering bestaat, kunnen in de loop van de tijd variëren, volgens de beslissing van de managers. Op het moment van deze publicatie was de informatieve folder opgesteld door Grayscale blijkt dat het fonds investeert in de cryptocurrencies Solana (SOL), Polkadot (DOT) en Osmosis (OSMO).

Prestaties en posities van het nieuwe investeringsfonds van het bedrijf Grayscale.

GDIF zal voor geen enkele Grayscale-klant beschikbaar zijn, maar alleen voor gekwalificeerde investeerders. Het bedrijf geeft aan dat in deze categorie degenen met een beheerd vermogen van ten minste $1.100.000 of een nettowaarde van $2.200.000 in deze categorie vallen.

CriptoNoticias meldde gisteren, 28 maart, de lancering van een fonds van het bedrijf 21Shares met vergelijkbare kenmerken. Maar in dat geval investeert en investeert alleen in de cryptocurrency Toncoin (TON)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *