cryptocurrency daalde naar het belangrijkste ondersteuningsniveau

De cryptocurrency-markt staat over het algemeen in het rood. Van de 100 met de grootste marktkapitalisatie is Bitcoin SV (BSV) degene met de grootste procentuele daling de afgelopen dag.

Naast het volgen van de algemene trend, De BSV-prijs daalt om een ​​bepaalde reden: Een rechter bepaalde dat “op basis van overweldigend bewijs” Craig Wright (hoofdpromotor van Bitcoin SV) niet Satoshi Nakamoto is, de maker van Bitcoin.

Laten we niet vergeten dat we al jaren Wright beweert degene te zijn geweest die onder het pseudoniem Nakamoto het Bitcoin White Paper schreef en leidde de ontwikkeling van die digitale munt in de beginperiode. Om deze reden hebben velen hem de bijnaam “Faketoshi” gegeven (dat wil zeggen de valse Satoshi).

Momenteel beweert Wright dat Bitcoin SV de terugkeer naar de originele bitcoin is. Bitcoin SV is een fork van Bitcoin Cash, die op zijn beurt een fork is van de originele Bitcoin, gecreëerd door de echte Satoshi Nakamoto.

In de volgende grafiek, verstrekt door Handelsweergaveje kunt het historische gedrag van BSV ten opzichte van de Amerikaanse dollar zien:

Bitcoin SV (BSV)-prijs in Amerikaanse dollars. Bron: TradingView.

Zoals u kunt zien, blijft de altcoin (cryptocurrency die geen bitcoin is) op een belangrijk ondersteuningsniveau voor zijn prijs, aangezien in het verleden het gebied tussen 80 en 90 dollar (gele horizontale lijn in de grafiek hierboven) meerdere keren heeft gediend als steun en weerstand.

Zoals Criptopedia (educatieve sectie van CriptoNoticias) uitlegt, hebben steun- en weerstandsgebieden de neiging zich historisch te herhalen.

Afhankelijk van de toekomstige ontwikkelingen in het proces tegen Wright zou de prijs van BSV misschien kunnen stijgen of die steun kunnen doorbreken om nieuwe dieptepunten te zoeken. Wright heeft nog steeds een juridische procedure om in beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechtbankdus het verhaal is nog niet af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *