Meer dan 15 cryptocurrencies overtroffen na bitcoin hun hoogste prijs ooit

Belangrijkste feiten:
  • Er staan ​​verschillende memecoins en AI-tokens op de lijst.

  • Tot nu toe deze maand bedraagt ​​het cijfer meer dan 20 cryptocurrencies

De digitale munt met de grootste kapitalisatie, bitcoin (BTC), heeft sinds vorige week nieuwe recordprijzen in zijn geschiedenis bereikt. Maar dit is niet het enige geval op de markt. Er zijn ruim 15 crypto-activa die dit ook hebben ervaren, na BTC.

Wrapped Bitcoin (WBTC) is de altcoin met de grootste kapitalisatie die een nieuwe recordhoogte ooit markeerde in genoemde periode. Deze digitale valuta staat op de 17e plaats in de ranglijst van marktkapitalisatie. Het is de moeite waard om te verduidelijken dat dit een tokenized versie van bitcoin is, dus het blijft voor zijn prijs.

De volgende altcoins met de hoogste kapitalisatie die deze mijlpaal bereikten, staan ​​onder de 30e plaats op de ranglijst. Dit zijn Render (RNDR), Stacks (STX) OKB, Bittensor (TAO), Injective (INJ), Optimism (OP) en PEPE.

Vervolgens gaan onder de 40e stap van de kapitalisatietop Fetch.ai (FET), Mantle (MNT), Dogwifhat (WIF), BONK, Mentle Staked Ether (METH), BEAM, DYDX, SingularityNET (AGIX) en anderen verder.

Van de honderd crypto-assets met de hoogste kapitalisatie was degene die het meest recentelijk een nieuwe recordprijs ooit noteerde de memecoin WIF.. Dit was vandaag, 15 maart, toen het $3,47 (USD) bereikte, terwijl de rest deze mijlpaal gisteren of dagen daarvoor bereikte, zoals hieronder te zien is.

Laatste crypto-activa die een nieuwe recordhoogte aller tijden registreren van de honderd met de meeste kapitalisatie. Fontein: Muntgekko.

Verschillende factoren motiveerden de ATH’s van meerdere cryptocurrencies

Normaal gesproken vindt de aankomst op all-time highs (ATH) van meerdere cryptocurrencies plaats nadat deze mijlpaal door bitcoin is bereikt, zoals in dit geval het geval was. Dit gebeurt omdat De waardering van de belangrijkste digitale munt verspreidt enthousiasme in de markt en een grotere risicobereidheid, waardoor de vraag wordt gestimuleerd.

Daarnaast zijn er interne factoren van elke cryptocurrency die mogelijk het nieuwe prijsrecord hebben gemotiveerd, zoals de interesse van de markt in memecoins of kunstmatige-intelligentieprojecten.

Ondertussen is de altcoin met de meeste hoofdletters ether (ETH) handelt 24% onder het hoogste punt ooit van meer dan twee jaar geleden, en andere zijn zelfs nog verder weg, zoals gerapporteerd door CriptoNoticias.

Opgemerkt moet worden dat altcoins cryptocurrencies omvatten zonder bitcoin. Iets om in gedachten te houden is dat deze een lagere kapitalisatie hebben, waardoor ze gemakkelijker naar boven of naar beneden reageren. Dat zorgt ervoor dat hun prijzen een grotere volatiliteit ervarenwat leidt tot grotere winsten en een groter risico op verliezen.

Cryptocurrencies moeten hun steun consolideren om te kunnen blijven stijgen

Nadat verschillende crypto-activa nieuwe prijsrecords hadden geregistreerd, vertraagden ze over het algemeen de stijging als gevolg van een daling van bitcoin. Deze laatste, die gisteren een recordhoogte van $73.700 bereikte, lateraliseert nu ongeveer $68.000.

In die zin is de markt weergegeven in een consolidatieperiode testondersteuning (minimumzone vanwege grotere vraag dan aanbod). Dit is normaal gedrag na een opwaartse trend.

Gezien dit gegeven zou het kunnen zijn dat de cryptocurrencies die sinds vorige week een historisch prijsrecord hebben geregistreerd, daar niet naar zullen terugkeren totdat Bitcoin zijn opwaartse trend niet opnieuw activeert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *