Dit is de eerste Bitcoin-hardwareportemonnee die Lightning integreert

Het BitBox-team, een hardwareportemonnee van het USB-type, integreerde betalingen via het Lightning-netwerk in de app die verbinding maakt met het apparaat. Dit is de eerste integratie in zijn soort van een portemonnee die bitcoin koud of offline opslaat. Terwijl de Lightning-portemonnee online is via de telefoonapp, is het maken van dit deel van het apparaat offline.

Het doel van BitBox is om gebruikers van zijn toolset de mogelijkheid te bieden om BTC snel en goedkoop over te dragen en om een ​​betalingsoptie te hebben die de belangrijkste schaalbaarheidstechnologie is geworden binnen de ontwikkeling van Bitcoin.

In het advertentie Deze nieuwe BitBox 0.2-functie beschrijft dat De integratie van Lightning in de portemonnee-app werd uitgevoerd door het gebruik van de Breez SDK, een bedrijf dat Lightning-software en portemonnees ontwikkelt. Ditzelfde bedrijf zorgt voor de nodige liquiditeit voor gebruikers, omdat het huidige ontwerp van deze integratie niet native op het apparaat gebeurde, maar via de app.

Toen we met ons werk op het gebied van verlichting begonnen, overwogen we Lightning native in BitBox02 te integreren. We hadden dit bijvoorbeeld kunnen doen door te profiteren van het geweldige werk van het Verifying Lightning Signer-team. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat het behoorlijk omslachtig zou zijn om elke keer dat je een Lightning-betaling verzendt (of ontvangt) je BitBox02 te moeten gebruiken. Het zou ons doel van het naadloos en onderweg uitgeven van bitcoins niet bereiken.

BitBox, hardwareportemonnee voor Bitcoin

BitBox 0.2 verbonden met een telefoon om Lightning te gebruiken

De oplossing van het BitBox-team is om de privésleutels van Lightning naar opslag op het hostapparaat te verplaatsen, wat betekent dat Van de privésleutels die in de hardware wallet zijn opgeslagen, worden de sleutels gemaakt die in de telefoonapp worden gebruikt, die zekerheid inruilt voor comfort. In die zin hebben de ontwerpers van de portemonnee zij leggen het uit de volgende:

Het is niet nodig om een ​​aparte back-up te maken, omdat de Lightning-portemonnee onderdeel zou zijn van uw bestaande initiële back-up. Om uw Lightning-portemonnee op het hostapparaat aan te maken, wordt deterministische entropie gebruikt die geen gevoelige gegevens over uw back-up van de zaadzin onthult. Dit werkt vergelijkbaar met het ondertekenen van een willekeurig bericht met een privésleutel op uw BitBox 02.

BitBox, hardwareportemonnee voor Bitcoin

“Aangezien de Lightning-portemonnee is afgeleid van uw BitBox02-portemonnee, is het herstellen van uw Lightning-portemonnee naar een nieuw of bestaand apparaat eenvoudig: sluit eenvoudigweg uw BitBox02 aan”, leggen de portemonnee-ontwerpers uit. Gebruikers beschikken ook over eenvoudig te gebruiken hersteltools, afgeleid van de privésleutels van Lightning, die kunnen worden gebruikt vanuit de app of zelfs vanuit andere apps, zonder het gebruik van BitBox 02.

De Lightning-portemonnee kan net als elk ander Bitcoin-account binnen de app worden gebruikt, waardoor u BTC kunt ontvangen of uitgeven via het betalingskanaalnetwerk zonder dat u het BitBox 0.2-apparaat overal mee naartoe hoeft te nemen.

Het saldo van de Lightning-portemonnee kan worden opgeladen vanuit de BitBox-app zelf. De ontwerpers leggen echter uit dat Breez in de toekomst van plan is om splicing-technologie te integreren, wat het opladen van de betaalkanalen van de portemonnee zou vergemakkelijken.

Zoals CryptoNoticias heeft gemeld: Met splitsing kunnen gebruikers de capaciteit van een kanaal op het Lightning-netwerk aanpassen zonder dat ze het hoeven te sluiten en een ander te openen. Dat wil zeggen dat bitcoins (BTC) zonder problemen aan een bestaand kanaal kunnen worden toegevoegd of verwijderd. Deze technologie is al experimenteel verwerkt in portemonnees als Phonenix en Eclair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *