BitMart wordt zes jaar en wil dat je deelneemt aan zijn speciale evenement

BitMart, een toonaangevend wereldwijd cryptocurrency-uitwisselingsplatform, is verheugd zijn zesde verjaardag te herdenken. Sinds de oprichting in 2018 is de beurs een pionier op het gebied van innovatie en biedt het een veilig en gebruiksvriendelijk platform voor het verhandelen van digitale activa.

In slechts zes jaar tijd BitMart is op de voorgrond gekomen in het cryptocurrency-landschap, het verkrijgen van vertrouwen en erkenning. De beurs heeft belangrijke mijlpalen bereikt, waaronder de uitbreiding van haar producten, het aanscherpen van de veiligheidsmaatregelen en het cultiveren van een levendige gemeenschap van handelaren en investeerders.

Sheldon Xia, CEO van BitMartuitte zijn emotie en zei: “We zijn verheugd deze gedenkwaardige mijlpaal in onze reis te bereiken. De afgelopen zes jaar is BitMart meegegroeid met de dynamische cryptocurrency-industrie. “We doen er alles aan om onze gebruikers een soepele handelservaring, innovatieve functies en eersteklas beveiliging te bieden.”

BitMart viert zijn zesde verjaardag in stijl

In slechts zes jaar heeft BitMart een opmerkelijke evolutie doorgemaakt. Nu heeft het een indrukwekkende verscheidenheid aan meer dan 1.700 spothandelparenmeer dan 150 futures-handelsparen en innovatieve functies zoals futures-copytrading, passieve verdienproducten en zelfs een NFT-marktplaats.

De uitbreiding van het BMX-ecosysteem (BitMart Token) was even indrukwekkend en positioneerde zichzelf als een fundamentele toegangspoort tot de web3-wereld. Terwijl BitMart zijn aanbod blijft diversifiëren en zijn ecosysteem blijft verbeteren, is zijn reis van een bescheiden beurs naar een veelzijdig platform in de voorhoede van de cryptocurrency-industrie niets minder dan opmerkelijk.

BitMart schrijft zijn succes toe aan een standvastige toewijding aan klanttevredenheid, een sterke nadruk op beveiliging en de voortdurende introductie van nieuwe functies, lijsten en diensten.

Doe mee aan het BitMart-feest

Dit jaar worden gebruikers uitgenodigd om mee te doen terwijl BitMart de ongelooflijke mijlpalen benadrukt die de afgelopen zes jaar zijn bereikt. Met een totale beloningspool tot 500.000 USDTgebruikers kunnen de producten van de beurs verkennen via spannende taken en uitdagingen.

Als extra bonus creëert BitMart twee NFT’s in beperkte oplage, elk met tokens met variabele waarde, voor een speciale weggeefactie.

Promotiehoogtepunten voor het 6e jubileum zijn onder meer:

Giveaways en Limited Edition NFT’s (meerdere manieren om deel te nemen):

  • Vul een paar vragen in en maak kans op een limited edition NFT met cryptocurrency-beloningen erin.
  • Nodig vrienden uit om zich te registreren en een storting te doen om toegang te krijgen.
  • Handel op de sot- of termijnmarkt en verdien een aandeel.

Koop cryptocurrencies met 30% korting via Simplex

  • Geniet van 30% korting op transactiekosten bij aankoop van cryptocurrencies bij gebruik van Simplex.

VIP-weggeefactie en Happy Earn:

  • Tot 13% APY op BTC, ETH en stablecoins tijdens de jubileumviering.
  • Speciaal verrassingscadeau voor BitMart VIP’s.

5.000 USDT VIP-weggeefactie:

  • VIP-gebruikers kunnen hun eenmalige cryptocurrency-cadeau via e-mail claimen.

Handel met API en win veel:

  • Neem deel aan het prijzenextravaganza ter waarde van 35.000 USDT, waarbij 30.000 USDT voor het oprapen ligt.

En meer…

Om de vieringen voort te zetten, BitMart viert zijn zesde verjaardag met een speciaal evenement met de titel “Happy 6th Birthday to BitMart.” Dit evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om waardevolle inzichten te verwerven van leiders van vooraanstaande Web3-projecten en biedt unieke en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden voor alle deelnemers.

Naast het persoonlijke evenement, BitMart organiseert een Ask-Me-Anything (AMA) online op de AMA kunnen deelnemers anticiperen op speciale airdrops en levendige discussies met vooraanstaande sprekers.

Jessica Yang, mede-oprichter en COO van BitMartbedankte klanten met deze woorden: “We zijn onze trouwe gebruikers enorm dankbaar, wier niet-aflatende steun ons op deze opmerkelijke reis heeft voortgestuwd. Nu we deze belangrijke mijlpaal markeren, worden we nieuw leven ingeblazen door de toekomstperspectieven voor BitMart en kijken we ernaar uit om onze toewijding aan innovatie en groei voort te zetten.”

Cryptocurrencyhandelaren en -enthousiastelingen worden van harte uitgenodigd om samen met BitMart zijn zesde verjaardag te vieren. Bezoek de BitMart-website voor meer informatie over het 6-jarig jubileum van BitMart. BitMart’s 6e jubileum.


De inhoud en links in dit artikel zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. CriptoNoticias biedt geen juridische, financiële of investeringsaanbevelingen of advies, noch vervangt het de due diligence van elke geïnteresseerde partij. CriptoNoticias onderschrijft geen enkele investering of soortgelijke aanbiedingen die hier worden gepromoot. Bezoek onze Disclaimer voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *