Ontwikkelaar verbrandt 10 miljoen dollar op een Solana-memecoin

Een nieuw memecoin-project op Solana genaamd SLERF verbrandde bij de lancering $10 miljoen aan tokenvoorraad. Vermoedelijk gebeurde deze verbranding ‘per ongeluk’. Dit kapitaal was opgehaald bij voorverkoopinvesteerders om de valuta in ruil te ontvangen.

‘Jongens, ik heb het verpest’ gezegd vandaag, 18 maart, heeft de ontwikkelaar de leiding over het officiële Slerf-account. “Ik heb de LP (liquidity pool) en de tokens die gereserveerd waren voor de airdrop verbrand”, voegde hij eraan toe, terwijl hij het ongeval communiceerde.

Hij legde uit dat de muntvergunning al is ingetrokken, dus het is niet mogelijk om ze in het netwerk te introduceren. “Ik kan niets doen om dit probleem op te lossen”, legde hij uit.

Op dezelfde manier verduidelijkte hij dat het grootste nadeel dat is heeft geen 10 miljoen dollar om investeerders terug te betalen. ‘Veel mensen zijn hun geld kwijt’ nadrukkelijk.

“Dit is geen grap. Ik heb het echt verpest en het spijt me zo. “Het was een simpele, zinloze klikfout toen ze bezig was met het opnemen van de LP”, hield ze vol. Ze maakte echter het voorbehoud dat ze dat wel zouden doen. blijven werken en zullen al het mogelijke doen zodat de getroffenen kunnen herstellen wat hen toekomt.

SLERF reageert op tokenburn

Na de aankondiging van het per ongeluk verbranden van de memecoin steeg de prijs van SLERF naar het gebied van $1,36. En hoewel het later daalde tot $0,43, registreert een stijging van 360% in slechts enkele uren die het sinds de lancering heeft gehad.

Dit komt omdat het verbranden van tokens een vermindering van het totale aanbod van de cryptocurrency impliceert. Door de simpele wet van vraag en aanbod, die de neiging heeft om bullish te zijn voor de prijs, wanneer de vraag toeneemt.

Dit is te zien in de volgende grafiek van het platform Vogeloog.

SLERF-prijs sinds het op de markt kwam. Bron: Birdeye.

Deze aanzienlijke prijsvolatiliteit was het product van verschillende handelsactiviteiten te midden van de belangstelling van de markt voor memecoins.

Zoals gedetecteerd door de verkenner Kijk op kettingeen handelaar kocht 69 miljoen SLERF voor bijna 2 miljoen dollar in solana (SOL) direct na de lancering en verkocht deze slechts 12 minuten later voor genoemde valutaproductie winst gelijk aan USD 3 miljoen.

Lookonchain waarschuwde echter dat “kopen erg gevaarlijk is” vanwege FOMO (angst om iets te missen). Als voorbeeld, Hij liet zien dat een handelaar 790.236 SLERF kocht toen deze op $1,32 handelde en nog eens 650.330 SLERF kocht te midden van een terugval en een sprong naar $0,8. Toen daalde de prijs en verkocht hij alles voor SOL verliezen gelijk aan USD 775.000.

Te midden van deze SOL-aankopen bleef de prijs stijgen tot $206. Op deze manier registreerde het, zoals gerapporteerd door CriptoNoticias, een stijging van 40% in de afgelopen zeven dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *