BTCC Exchange gaat de Celebrity Golf Day van de Eagle Foundation sponsoren

BTCC-uitwisseling , een van de oudste cryptocurrency-beurzen ter wereld, kondigt met trots zijn sponsoring aan van de Celebrity Golf Day van de Red Eagle Foundation. Het liefdadigheidsevenement, gepland voor donderdag 28 maart 2024, zal worden gehouden op de Heritage Course van de London Golf Club. De Engelse en Chelsea FC-legende Frank Lampard zal aanwezig zijn, met als doel geld in te zamelen om kansarme kinderen in Groot-Brittannië te helpen.

De Red Eagle Foundation, een Britse liefdadigheidsinstelling, richt zich op het versterken van kinderen die te maken hebben met mobiliteit, geestelijke gezondheid en leerproblemen. Vooral degenen met een economisch achtergestelde achtergrond bieden financiering van essentiële apparatuur die niet beschikbaar zijn via de NHS.

BTCC Exchange is aanwezig op de Celebrity Golf Day van de Red Eagle Foundation

Deze langverwachte Celebrity Golf Day was vrijwel onmiddellijk uitverkocht, wat de steun van de gemeenschap voor dit goede doel aantoont. Het volgt op het succes van eerdere golfevenementen van de Red Eagle Foundation met voetballegendes als Graeme Souness, Matt Le Tissier en Ray Parlour.

Opgericht in 2011, BTCC-uitwisseling viert in juni zijn 13-jarig jubileum. Dit partnerschap met de Red Eagle Foundation onderstreept de toewijding van BTCC aan gemeenschapssteun en filantropie.

“We hebben een team hier in Londen, dus het is geweldig om een ​​bijdrage te kunnen leveren aan onze eigen gemeenschap. BTCC is door de jaren heen uitgegroeid tot een wereldwijd merk. We hebben onlangs Franse, Spaanse, Portugese, Arabische en Turkse versies van onze app gelanceerd om ons wereldwijde bereik uit te breiden, maar dit betekent niet dat we onze lokale gemeenschap zijn vergeten. “We zijn enthousiast over dit evenement en zijn ook van plan om in 2024 met meer goede doelen samen te werken.”

Alex, hoofd operaties bij BTCC.

Ook prees Alex de inspanningen van de Red Eagle Foundation. Hij beweerde: “Wij zijn enorm trots om de Red Eagle Foundation Celebrity Golf Day te steunen. Het is een eer om deel uit te maken van een evenement dat een directe impact heeft op kinderen en gezinnen in nood in heel Groot-Brittannië. We hopen dat het ingezamelde geld de stichting zal helpen haar onschatbare werk voort te zetten en cruciale steun te bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben.«.

Over BTCC

Opgericht in 2011, BTCC Het is een van de oudste continu werkende cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Bovendien heeft het een indrukwekkende record van nul veiligheidsincidenten sinds het begin. BTCC streeft ernaar een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke handelservaring aan te bieden, die voortdurend evolueert met de dynamische cryptocurrency-markt.


De inhoud en links in dit artikel zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. CriptoNoticias biedt geen juridische, financiële of investeringsaanbevelingen of advies, noch vervangt het de due diligence van elke geïnteresseerde partij. CriptoNoticias onderschrijft geen enkele investering of soortgelijke aanbieding die hier wordt gepromoot. Bezoek onze Disclaimer voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *