Hij is 17 jaar oud en beweert miljonair te zijn dankzij een luchtlanding in Solana

Belangrijkste feiten:
  • Zonder zijn identiteit prijs te geven, vertelde hij hoe hij in aanmerking kwam voor de tokenverdeling.

  • Er zijn mensen die zijn versie niet geloven en beweren dat hij interne hulp van Jupiter kreeg.

«Ik zal je vertellen hoe ik een grote tokentoewijzing kreeg in de eerste ronde van de luchtdruppel van JUP en hoe je deze in de tweede ronde kunt krijgen. De belofte straalt vertrouwen uit. Aan de andere kant van de camera spreekt een 17-jarige jongen die beweert ruim een ​​miljoen dollar te hebben verdiend met luchtdruppel van het JUP-token, behorend tot Solana’s gedecentraliseerde Jupiter-uitwisseling.

Maar niet iedereen is er zo zeker van dat deze man heeft bereikt wat hij beweert, of in ieder geval dat hij het heeft gedaan zonder ‘hulp’ van het ontwikkelingsteam van Jupiter, een project waar hij het al een tijdje over heeft op zijn profiel.

Zijn naam is Xavier, beter bekend onder zijn 29.000 volgers op het sociale netwerk X als Notshort (@notxavierj). Aan zijn accent kan worden afgeleid dat hij in de Verenigde Staten woont. Hij stelt zichzelf voor als een 17-jarige voortijdig schoolverlater., oprichter en algemeen partner van Arcadian Labs, een bedrijf voor weboplossingen; en directeur van Luna Labs VC, een durfkapitaalbedrijf dat zich richt op cryptocurrency-projecten.

De afgelopen uren is de populariteit van Xavier enorm gestegen, net als hijzelf zal bekendmaken nadat hij 1,85 miljoen JUP-tokens had ontvangen tijdens de airdrop van het project, die gisteren plaatsvond. Het bedrag komt overeen met ruim een ​​miljoen dollar.

In een video die op zijn eigen profiel op X werd gepubliceerd, vertelde hij hoe hij zo jong miljonair werd. De strategie van de jongeman lijkt echter te hebben gewerkt er zijn wie wantrouwen van hun versies en voeg “bewijs” toe van hun veronderstelde echte adressen in de reacties op hun berichten, die ook verzamelen gefeliciteerd berichten door ‘crypto’-influencers met honderdduizenden volgers.

Jonge miljonair airdrop.
Naast deze video heeft Nonshorts gerapporteerd over airdrops in andere video’s die op X zijn geplaatst. Bron: X @notjavierj.

Sterker nog, de analyse van de firma Lookonchain details Dat Het adres dat de voorkeur geniet van de airdrop-miljonair heeft meer dan 9.000 portemonnees die interactie hebben met het protocol. Het is duidelijk dat het voor één persoon onmogelijk is om dit te beheren. Dat is waar degenen die zeggen dat het een interne marketingstrategie is voor de promotie van het project en de toekomstige tokendistributies ervan op baseren.

De strategie om miljoenen te ontvangen in de Jupiter-airdrop

Allereerst is het de moeite waard om te verduidelijken dat de gepresenteerde informatie een compilatie is van de informatie die Xavier bekend heeft gemaakt. Het is een praktijk die veel mensen uitvoeren, zoals gerapporteerd in CriptoNoticias, maar vertegenwoordigt op geen enkele wijze beleggingsadvies. Elke gebruiker moet zijn eigen analyse uitvoeren voordat hij geld in een protocol investeert.

De tiener zegt dat de stappen die hij in de video uitlegt, deel uitmaken van zijn ‘dagelijkse routine’. De blootgestelde strategie is gebaseerd op het voldoen aan de eisen die projecten gewoonlijk stellen om hun meest actieve en loyale gebruikers te belonen luchtdruppelsgratis distributies van tokens die kunnen worden vastgehouden of verkocht, naar keuze van de begunstigde.

Om toegang te krijgen tot toekomstige rondes van de luchtdruppel“Ik raad aan om de gereedschappen van Jupiter zo vaak mogelijk te gebruiken”, zegt hij. “Persoonlijk gebruik ik ze allemaal als onderdeel van mijn routine, na mijn ochtendtaken”, voegt ze eraan toe. Vervolgens gaat hij verder met het opsommen van de te volgen stappen.

Altijd vanaf de officiële website van de gedecentraliseerde Jupiter-uitwisseling legt Xavier uit hoe u de vijf basisfuncties kunt gebruiken om volume toe te voegen en de transactiegeschiedenis van een Solana-portemonnee te vergroten.

Jupiter Solana.
Jupiter overtrof op 31 januari het handelsvolume van $1.000. Bron: Jupiter.

In zijn presentatie voert hij verschillende transacties uit: Begint met een swap van USD Coin (USDC) naar Solana (SOL); Het gaat verder met een transactie van het type Limietorder, waarmee het een transactie plant tegen een bepaalde prijs (anders dan de huidige spotprijs); en configureer ook DCA-aankopen (dollarkostengemiddelde), een strategie om SOL te accumuleren met dagelijkse aankopen voor een specifiek tijdsbestek.

Gebruik hiervoor ook de brug Wormgat (brug) geïntegreerd in Jupiter om een ​​deel van zijn SOL door te geven aan het Ethereum-netwerk. Deze stap, zo waarschuwt hij, brengt de betaling van hoge commissies met zich mee (ongeveer 15 dollar), afhankelijk van de geselecteerde netwerken. Voor al deze transacties begint Xavier met een SOL-saldo van in totaal $ 500.

Het vijfde en laatste instrument dat hij gebruikt, is eeuwigdurende handel op het platform. “Ik raad het niet aan als je geen ervaring hebt met het handelen in perpetuals”, zegt hij. Eeuwigdurende handel verwijst naar de handel in eeuwigdurende contracten, die geen vaste vervaldatum hebben en handelaren in staat stellen voor onbepaalde tijd open posities aan te houden, zonder de verplichting deze te kopen of verkopen. Op deze manier is het mogelijk om geld te verdienen aan bullish en bearish marktbewegingen.

De ‘geheimen’ van de nieuwe miljonair

Ongeacht of het verhaal van Xavier waar is of niet, de gedetailleerde informatie kan waardevol zijn voor iedereen die op de toekomst gokt. luchtdruppel in een gedecentraliseerd financieel (DeFi) protocol, zoals hij deed met Jupiter. In feite is het een tactiek waar velen over de hele wereld een beroep op doen.

Er zijn echter enkele details die het niet verstrekt. Eén ervan is de eerder genoemde: Xavier zou zo’n 9.246 Solana-portefeuilles onder zijn controle hebbenwaarin hij erin slaagde te voldoen aan de vereisten om tokens te ontvangen in de gratis distributie die gisteren werd uitgevoerd.

Jupiter airdrop-transacties.
Er verschijnen een groot aantal transacties in de portemonnee die Xavier zou hebben gebruikt om de airdrop te ontvangen. Bron: X @lookonchain.

Dit is op zijn zachtst gezegd een vreemd feit, aangezien de luchtdruppels Ze zijn meestal uitsluitend bedoeld voor portemonnees die aan een bepaald aantal transacties of handelsvolumes voldoen in de protocollen die ze toestaan. Met andere woorden, deze jongeman (die vrijwel zeker hulp van derden nodig zou hebben) investeerde veel tijd en geld om de nodige verdiensten te verzamelen. Dat is een van de belangrijkste vragen in zijn verhaal.

Natuurlijk handelde de jonge miljonair na ontvangst van de tokens snel: een strategie toepassen die hadden verwacht dagen voor luchtdruppel. 1,4 miljoen JUP verkocht tegen een waarde van USD 0,63 op gedecentraliseerde beurzen. Op dezelfde manier stuurde hij 121.000 JUP naar de Bybit- en MEXC-beurzen en bewaarde hij 319.000 JUP, wat nog steeds te zien is op het adres dat aan het einde van dit briefje is vermeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *