BTCC Exchange nodigt influencers uit om deel te nemen aan de Paris Blockchain Week 2024

BTCC Exchange, een leidende figuur op de wereldwijde cryptocurrency-uitwisselingsmarkt, nodigt makers van inhoud een open uitnodiging uit voor de mogelijkheid om samen te werken tijdens de komende Paris Blockchain Week (PBW) 2024.

Het evenement is gepland van 9 tot 11 april in het prestigieuze Carrousel du Louvre. Het zal belangrijke spelers in de cryptocurrency-industrie huisvesten, waaronder onder meer Kucoin, Bitget, BingX, Crypto.com en The Solana Foundation.

Alex, hoofd operaties BTCC-uitwisseling, sprak zijn enthousiasme uit over het evenement. Hij beweerde: “De Paris Blockchain Week biedt BTCC Exchange een ongeëvenaarde kans om de industriële verbindingen te versterken en nieuwe partnerschappen te smeden. Het is ook een fantastische kans om onze leden eindelijk persoonlijk te ontmoeten, waardoor onze samenwerkingsinspanningen op een persoonlijke en impactvolle manier worden verbeterd.«.

BTCC en Paris Blockchain Week bundelen hun krachten

In een innovatieve stap om de gemeenschap van makers van cryptocurrency-inhoud te ondersteunen, BTCC ruilaanbiedingen om vluchten en hotelaccommodaties voor influencers te sponsoren die het evenement in Parijs bijwonen. Het doel is om de deelname van influencers van verschillende platforms, waaronder X (Twitter), YouTube, Discord en anderen, te vergemakkelijken en hen aan te moedigen mogelijke samenwerkingsmogelijkheden te onderzoeken en te bespreken.

«De Paris Blockchain Week, die dit jaar plaatsvindt in het iconische Louvre, biedt de perfecte setting om creativiteit onder makers van inhoud te inspireren. Wij kijken ernaar uit om uw bezoek te sponsoren en u een inspirerende ervaring te bieden. Ik zal niet vergeten. Het gaat niet alleen om de locatie; Het gaat over de mogelijkheid om enkele van de grootste belanghebbenden en besluitvormers in de wereldwijde crypto-industrie te ontmoeten, waardoor uw netwerken en invloed mogelijk worden uitgebreid.«.

Alex, hoofd operaties bij BTCC Exchange.

BTCC Exchange zet zich hiervoor in het bevorderen van een levendige en collaboratieve omgeving bij PBW 2024 waar makers van inhoud kunnen gedijen en kunnen bijdragen aan het groeiende verhaal rond cryptocurrencies en Bitcoin-technologie. Dit initiatief weerspiegelt de toewijding van BTCC om de gemeenschap te ondersteunen en een diepgaand begrip van het potentieel en de impact van cryptocurrencies te bevorderen.

Over BTCC

BTCC is opgericht in 2011 een van de oudste continu werkende cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Het heeft een indrukwekkend record van nul veiligheidsincidenten sinds de oprichting. Het platform is gericht op zowel beginnende als ervaren handelaren en biedt functies zoals copy trading en een hefboomwerking tot 225x voor eeuwigdurende futures.

Kansen voor influencers

Voor vragen en samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met het marketingteam van BTCC via onderstaande e-mail.

Contactgegevens:
E-mail: pbw@btcc.com
Organisatie: BTCC Exchange


De inhoud en links in dit artikel zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. CriptoNoticias biedt geen juridische, financiële of investeringsaanbevelingen of advies, noch vervangt het de due diligence van elke geïnteresseerde partij. CriptoNoticias onderschrijft geen enkele investering of soortgelijke aanbieding die hier wordt gepromoot. Bezoek onze Disclaimer voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *