Nadat er nieuwe miljonairs zijn gecreëerd, stort BOME, de nieuwe memecoin van Solana, in

Book of Meme (BOME), een van de nieuwe memecoins (meme-gebaseerde cryptocurrencies) die op het Solana-netwerk verscheen, heeft de afgelopen 24 uur een aanzienlijke prijsdaling ervaren.

Dit teken De koers ging van $0,018 naar $0,0089, wat een daling van 30% betekent. In de laatste paar minuten vertoonde BOME echter tekenen van herstel door $0,011 te bereiken, zoals te zien is in de onderstaande grafiek. Handelsweergave.

BOME-prijs. Bron: TradingView.

De abrupte daling van de BOME-prijs wordt voornamelijk toegeschreven aan een reeks enorme uitverkoopacties vanaf het adres ‘sundayfundday.sol’. Deze ‘walvis’, zoals degenen die grote hoeveelheden digitale valuta hebben, worden genoemd, verkocht in totaal 340 miljoen exemplaren van BOME.

Sundayfundday.sol-transacties kunnen zijn bijhouden in verkenner van het Solana-netwerk, waar wordt opgemerkt dat het in totaal zeven operaties heeft uitgevoerd, waarvan zes voor elk 50 miljoen BOME en één laatste voor 40 miljoen BOME.

BOME-transacties door Sundayfundday.sol. Bron: Solscan.io

Sundayfundday.sol werd zo de belangrijkste houder van BOME nadat hij aanvankelijk $ 67.200 had geïnvesteerd in de fondsenwervingsfase van het project, gemaakt door de kunstenaar die bekend staat als donkere boerderijen.

De prijs van BOME op het moment van aankoop Het was 0,00004691 dollar en na de verkoop van de munten (die slechts 4 dagen na de lancering plaatsvond) maakte hij een winst van 34 miljoen dollar.

Een andere investeerder profiteerde ook van deze meme-cryptocurrency en kocht 2,3 miljoen BOMEeen paar minuten voordat het werd genoteerd op de grootste beurs ter wereld, Binance, en opnieuw miljonair werd vanwege de stijging van de prijs van memecoin.

Die beweging was gedetecteerd door het on-chain dataonderzoeksbedrijf Lookonchain en deed vermoedens rijzen over de vraag of de investeerder toegang had gehad tot vertrouwelijke Binance-informatie (wat door de beurs werd ontkend, zogenaamd na een intern onderzoek).

Naast de verkoop door grote “walvissen” wordt de prijsdaling van BOME beïnvloed door de algemene marktcontext, vooral door de neerwaartse trend die bitcoin (BTC) heeft doorgemaakt. De toonaangevende digitale valuta is gedaald tot ongeveer $ 63.000een niveau dat sinds begin maart niet meer is gezien.

Zoals gerapporteerd door CriptoNoticias heeft een van de redenen achter de val van BTC te maken met kapitaaluitstroom uit bitcoin-spot-ETF’s op de Amerikaanse beurzen, gisteren, 18 maart.

Deze kapitaaluitstroom wordt geïnterpreteerd als een verkoopsignaal van beleggers, wat heeft bijgedragen aan het negatieve sentiment op de markt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *