Bitcoin SV “vernietigt” de steun in zijn vrije val

Belangrijkste feiten:
  • Bitcoin SV (BSV) nadert de $70, een daling van ruim 30% deze maand.

  • Deze altcoin heeft nog steeds verdedigers die het als ‘de echte bitcoin’ beschouwen.

De prijs van de digitale valuta bitcoin SV (BSV) daalde vandaag, 19 maart, vanuit de sleutelzone van 80-90 dollar (USD). Dit gebied had historisch gezien als zijn steun gefunctioneerd, dus het was een psychologisch sterk gebied voor zijn markt dat hij niet kon onderhouden.

Precies, BSV handhaafde deze steun van eind 2019 tot begin 2022 en pas in 2024 herstelde zij deze soms. Met het verlies van dit niveau vandaag opnieuw, De prijs daalde naar $71een gebied dat ik al anderhalve maand niet had aangeraakt.

BSV prijs met 4 uur kaarsen. Fontein: Handelsweergave.

Na de grens van $71 te hebben bereikt, herstelde BSV zich lichtjes naar $74. Dit laat zien dat de markt het gebied probeert te behouden dat anderhalve maand geleden als bodem diende.

Als het aanbod sterker wordt dan de vraag, een daling naar $64 is mogelijk, aangezien dit de laagste steun is die de munt in 2024 heeft ervaren. Als dat gebied deze ook niet ondersteunt, zou de markt rond de $55 op de rem kunnen trappen, aangezien dit vorig jaar wel de weerstand was. Dit is te zien in de volgende grafiek.

BSV-steun- en weerstandszones. Fontein: Handelsweergave.

Ondersteuningen zijn prijszones waar een actief meer koop- dan verkoopkracht ervaart, en dus van daaruit stijgt. Aan de andere kant is weerstand het tegenovergestelde: er is meer aanbod dan vraag, waardoor de opkomst van daaruit niet meer mogelijk is.

Volgens technische prijsanalyses stopt de markt in het geval van een daling meestal op steun- of weerstandsniveaus die in het verleden liggen als gevolg van de psychologie van handelaren.

BSV is de cryptocurrency die het meest is gedaald in een week

Momenteel wordt BSV volgens de ontdekkingsreiziger gepositioneerd als de cryptocurrency die de slechtste prestatie had in de laatste zeven dagen van de honderd met de hoogste kapitalisatie. MuntMarktCap. In deze periode, de prijs daalde met 33%.

BSV heeft een kapitalisatie van $1,4 miljard, waarmee het de 65e grootste cryptocurrency is.

De daling vond plaats na een uitspraak van de rechtbank over Craig S. Wright (CSW), de computerwetenschapper en hoofdpromotor van Bitcoin SV. Zoals CriptoNoticias deelde, oordeelde een rechter op basis van ‘overweldigend bewijs’ dat dit niet Satoshi Nakamoto is, de maker van Bitcoin, zoals hij beweerde.

Gezien dit feit, hebben gebruikers die BSV kochten, vanwege de opmerkingen van Wright, Zij proberen Sluit u aan bij Social Network X om een ​​class action-rechtszaak aan te spannen tegen hem en zijn andere promotors Calvin Ayre en Stefan Matthews. Hoewel er anderen zijn die volgen roeping naar de munteenheid “de echte bitcoin” en manifest optimistische verwachtingen bewerend dat zijn netwerk kan opschalen door goedkopere tarieven te hanteren dan andere.

Ondertussen handelt bitcoin (BTC) nu 14% onder het hoogste punt ooit van vorige week op $73.700, wat in contrast staat met BSV. Deze laatste Het ligt 84% onder het record van $491 ruim drie jaar geleden gerealiseerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *