Het vrijgeven van 500 miljoen dollar aan cryptocurrencies zou de prijzen kunnen beïnvloeden

De prijzen van sommige digitale activa zouden in de rest van maart kunnen worden beïnvloed door de introductie op de markt van een enorme hoeveelheid tokens die geblokkeerd bleven door hun emittenten. Door de eenvoudige wet van vraag en aanbod is het in omloop brengen van meer tokens vaak een bearish feit voor de prijs van een financieel actief.

De hoogst gewaardeerde token-ontgrendeling die in maart zal plaatsvinden is Space ID, een netwerk voor naamgevingsdiensten met een uitgebreid identiteitsplatform voor het ontdekken, registreren, op de markt brengen en beheren van web3-domeinen.

Vanuit dit netwerk Er zullen 78 miljoen identiteitsbewijzen worden vrijgegevenzijn governance-token, ter waarde van $135 miljoen. De ontgrendeling zal plaatsvinden op 21 maart en wordt verdeeld onder het team achter het netwerk, de stichting, adviseurs en a luchtdruppel voor zijn gemeenschap, zoals aangegeven door Token Unlocks.

Dit wordt gevolgd door het ontgrendelen van DYDX-tokens uit het dydx-netwerk. Netwerk ontgrendelt 33 miljoen tokens gewaardeerd tegen de huidige prijs van het actief op 119 miljoen dollar. Dit zal plaatsvinden op 31 maart.

18 miljoen DYDX zal worden verdeeld onder investeerders; 36 miljoen is bestemd voor oprichters, werknemers en adviseurs; en ten slotte zullen toekomstige werknemers 16 miljoen tokens krijgen.

Het Immutable X-netwerk, gespecialiseerd in web3-games en niet-fungible tokens (NFT), gaat dat doen ontgrendel 34 miljoen van uw IMX-token, gewaardeerd op 101 miljoen dollar. Levering zal plaatsvinden op 21 maart.

Onder andere ontgrendelingen zijn die van Manta Network, een op privacy gericht netwerk dat zal je tokens ontgrendelen DEKEN ter waarde van 42 miljoen dollar op 31 maart.

In totaal bedraagt ​​de som van alle tokens die vanaf nu tot eind maart op de markt zullen worden gebracht (sommige die niet in deze publicatie worden beschreven, zijn opgenomen omdat het kleinere cijfers zijn) ongeveer 500 miljoen dollar.

CriptoNoticias heeft uitgelegd dat wanneer een aanzienlijke hoeveelheid tokens of cryptocurrencies wordt ontgrendeld, investeerders die ze ontvangen deze kunnen verkopen, misschien om winst te nemen, wat een neerwaartse druk op de prijzen uitoefent, althans tijdelijk.

Op andere momenten, uit angst dat dit zal gebeuren, er was verkoopdruk op de markt in de benadering van de ontgrendelingsdata.

Bijvoorbeeld in het geval van ID die overmorgen wordt vrijgegeven, daalde de prijs met 1,5% in de afgelopen 24 uur, zoals weergegeven in de grafiek Handelsweergave.

Prijzen wijzen in ieder geval ook op een daling als gevolg van de koersdaling van bitcoin (BTC), wat gevolgen heeft voor de rest van de markt. De digitale munt daalde van $68.000 naar $64.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *