Een Ethereum-token zou banden hebben met BlackRock

Belangrijkste feiten:
  • BlackRock plant samen met Securitize een institutioneel liquiditeitsfonds in dollars.

  • Er is een Ethereum-token die dezelfde naam heeft als het investeringsfonds.

Het financiële vermogensbeheerbedrijf BlackRock heeft samen met het tokenisatiebedrijf Securitize een aanvraag ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om een institutioneel liquiditeitsfonds lanceren.

Over dit fonds zijn nog weinig details bekend heet “BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund Ltd”. Voorlopig is alle beschikbare informatie diegene die te vinden is in de formulier ingediend bij de SEC. Daar kunt u zien dat de minimale investering voor dit financiële product € 100,00 bedraagt.

Iets dat de aandacht heeft getrokken, is dat op het Ethereum-netwerk is er een ERC-20-token (uitgegeven vóór de SEC-indiening) dat dezelfde naam draagt ​​als de liquiditeitspool.

“De punten verbinden” Er kan worden gedacht dat het een tokenized fonds in Ethereum zal zijn en sommigen op sociale netwerken hebben dit verklaard. Maar de waarheid is dat er vanaf deze publicatie geen officiële bevestiging is van BlackRock of Securitize.

In de volgende afbeelding ziet u informatie over de Ethereum-token wiens naam “BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund” is:

Informatie over het token dat vermoedelijk aan BlackRock is gekoppeld, op EtherScan. Bron: EtherScan.

Waarschijnlijk zullen de bedrijven die aan deze presentatie zijn gekoppeld in de komende uren of dagen een verklaring afleggen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen er in ieder geval meer details bekend worden via de documenten die aan de SEC worden voorgelegd en zal CriptoNoticias de voortgang rapporteren.

Laten we dat onthouden BlackRock is een van de bedrijven die bitcoin ETF’s heeft gelanceerd in de Verenigde Staten en heeft ook een Ethereum spot ETF-aanvraag in afwachting van goedkeuring (of afwijzing). Het is de grootste beheerder van beleggingsfondsen ter wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *