Voormalig CEO van Binance recruteert leraren voor nieuw onderwijsprogramma

Terwijl hij in de Verenigde Staten wacht op een straf die hem tot achttien maanden gevangenisstraf kan opleveren, kondigt de voormalige CEO van Binance, Changpeng Zhao, aan dat hij zich zal wijden aan het leiden van een nieuw onderwijsproject waarvoor hij al leraren aan het werven is.

In een bericht gepubliceerd op X op 18 maart, Zhao maakte het bekend de eerste richtlijnen van een educatief plan dat Giggle Academy heet.

Volgens hem concept papier van het project is het doel van Giggle Academy om de onderwijsongelijkheid die momenteel in de wereld bestaat aan te pakken, waarbij de nadruk ligt op achtergestelde bevolkingsgroepen die geen toegang hebben tot formeel onderwijs. Het idee is om iedereen gratis basisonderwijs aan te bieden door een aantrekkelijke en persoonlijke ervaring.

Zhao, ook wel bekend als CZ, maakt dat duidelijk Het is niet bedoeld om bestaande onderwijssystemen te vervangenmaar om complementair onderwijs aan te bieden in fundamentele en geavanceerde onderwerpen die normaal gesproken niet aan bod komen in de traditionele curricula.

In een bericht op X merkte Changpeng dat momenteel op bevindt zich in de aanwervingsfase. Hij is van plan een klein team van leraren te vormen die rechtstreeks met hem zullen samenwerken. Hiervoor wordt op de website van het platform een ​​kandidatenlijst aangemaakt zal worden geëvalueerd voor een volgende selectie. Er is ook een formulier om u aan te melden voor een wachtlijst.

Onder de gevraagde specialisten bevinden zich senior eLearning Games-ontwikkelaars, Gamification Product Managers en een Content Production manager (die lesgeeft in het Engels). Het idee is om leertheorieën te combineren met de ontwikkeling en het ontwerp van videogames.

Tot nu toe heeft het educatieve project lovende kritieken ontvangen van de cryptocurrency-gemeenschap. Verschillende vrijwilligers hebben zich aangemeld door aan te bieden op verschillende gebieden bij te dragen aan de Giggle Academy, waaronder het ontwerpen van een logo en platformtest leerzaam na de lancering.

Een X-gebruiker zelfs vergeleek Zhao’s voorstel met de impact van het Bitcoin-witboek geschreven door Satoshi Nakamoto.

De voormalige CEO van ‘s werelds grootste cryptocurrency-platform sprak zijn toewijding aan de Giggle Academy uit en zorgde ervoor dat deze vertegenwoordigt de belangrijkste inspanning die u kunt ondernemen. “Het bouwen van een kwalitatief hoogstaand, boeiend educatief platform dat volledig gratis en voor iedereen toegankelijk is, is het meest impactvolle wat ik kan doen voor het volgende hoofdstuk van mijn leven”, zei ze.

De presentatie van dit educatieve project wordt gemaakt op een moment dat Zhao de Verenigde Staten niet kan verlaten, ter voorbereiding op de hoorzitting waarin hij zal worden veroordeeld en die gepland is voor volgend jaar april. Dit nadat ze vorig jaar had toegegeven dat ze fouten had gemaakt waardoor Binance dat wel kon antiwitwasregels werden omzeild.

Zoals gerapporteerd door CriptoNoticias, in november 2023 Zhao een akkoord bereikt met de Amerikaanse autoriteiten. Op deze manier bekende hij schuld en accepteerde hij strafrechtelijke aanklachten wegens het runnen van een geldtransactiebedrijf zonder vergunning, het overtreden van antiwitwasregels en het misleiden van investeerders.

Sindsdien is hij niet langer de CEO van Binance en begon hij te praten over het geven van advies of onderwijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *