De hausse aan memecoins leidt tot commissies in Solana

Belangrijkste feiten:
  • Onlangs bereikten het handelsvolume en de prijs van Solana recordniveaus.

  • WIF, BOME en SLERF zijn enkele populaire memecoins op Solana.

Het netwerk van Solana werd de afgelopen weken beïnvloed door ongebruikelijk verkeer. De trend is te wijten aan een bepaalde categorie cryptocurrencies, memecoins.

Vanwege het grote handelsvolume veroorzaakt door meme-cryptocurrencies, schoten de commissies in Solana omhoog naar recordhoogten. Op 17 maart werd in dit concept in totaal 4,9 miljoen dollar betaaldruim boven de waarden van februari van hetzelfde jaar, toen gemiddeld 300.000 dollar aan koersen per dag werd berekend.

De grote begunstigden van het evenement zijn de Solana-validators. De gebruikers die deze knooppunten beheren, verantwoordelijk voor het verwerken van transacties en blokken in het netwerk, hebben winst gemaakt met pieken van 2,47 miljoen dollar in de maand.

De belangrijkste cryptocurrencies die de markt op Solana in beweging brengen zijn Dogwifhat (WIF), Book of Meme (BOME) en, meer recentelijk, Slerfol (SLERF).. Zoals gerapporteerd in CriptoNoticias heeft WIF zijn historische maximumprijs bereikt en in 2011 de grens van $1.000 miljoen overschreden. handelsvolume over meerdere dagen.

Solana-commissies.
Solana-commissies (blauw) en validator-inkomsten (oranje) in 2024. Bron: defillama.

Hetzelfde gebeurde met BOME, met zeer hoge pieken van het handelsvolume in maart, meer dan $1.100. Ondertussen overschrijdt SLERF op het moment dat deze nota wordt geschreven een handelsvolume van meer dan 500 miljoen dollar.

Dit is de meest recente meme-cryptocurrency die op Solana is gelanceerd en had een bijzonderheid: de maker ervan verbrandde per ongeluk het equivalent van $ 10 miljoen aan SLERFwat gunstig was voor de prijs van de cryptocurrency (omdat het de vraag verminderde), maar ook sommige investeerders pijn deed, die hun geld verloren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *