Geld verdienen met NFT’s is nog steeds mogelijk, suggereert analyse

Belangrijkste feiten:
  • De rest van het jaar zou een enorme uitbreiding van web3-games kunnen betekenen.

  • CoinMarketCap voorziet een groei in de interoperabiliteit van projecten met NFT’s.

Hoewel de markt voor niet-fungibele tokens (NFT) de afgelopen jaren moeilijke tijden heeft doorgemaakt, hebben degenen die in deze sector hebben geïnvesteerd nog steeds mogelijkheden om aanzienlijke inkomsten te genereren.

De groei zal voornamelijk worden aangedreven door Web3-games, die een opmerkelijke expansie zullen kennen. De huidige markt zal naar verwachting $4,6 miljard bedragen. tegen 2027 65,7 miljard dollar bereikenvolgens een rapport van het marktanalysebedrijf CoinMarketCap.

Ondanks Crypto Winter hebben investeerders in het derde kwartaal van 2023 $600 miljoen in Web3 Games gestoken. Dit weerspiegelt het solide vertrouwen in deze opkomende sector.

Uit het onderzoek blijkt dat de focus op “soepele gameplay en meeslepende verhalen de populariteit van deze games stimuleert, waardoor ze aantrekkelijker worden voor spelers.”

Bovendien is de mogelijkheid om tokenized assets in games te bezitten, zoals skins, wapens en avatars, Het is een andere belangrijke factor die spelers aantrekt en verhoogt de waarde van NFT’s op deze markt.

Dit is een trend die al sinds 2023 aan de gang is. Dat meldde CriptoNoticias destijds Een groeiend aantal gamers was geïnteresseerd in het feit dat deze videogame-elementen NFT’s waren.omdat het in traditionele videogames op een andere manier werkt.

Terwijl gamers virtuele items kopen op videogameplatforms, De realiteit is dat ze daardoor geen eigenaar van de elementen zijnterwijl u, als het een NFT was, de mogelijkheid zou hebben om het in een portemonnee op te slaan en u uw nieuwe item ook naar een externe portemonnee zou kunnen sturen en het vervolgens op een NFT-marktplaats zou kunnen verkopen, om maar een voorbeeld te noemen.

Dit is de reden waarom CoinMarketCap verwacht dat er de komende jaren hoogwaardige Web3-games zullen worden gelanceerd. in staat om rechtstreeks te concurreren met traditionele videogames dankzij de combinatie van NFT-middelen en boeiende gameplay.

“De komende 1-2 jaar zullen cruciaal zijn voor projecten om gemeenschappen te verstevigen en meeslepende speelbare ervaringen te bieden om de markt verder uit te breiden dan early adopters en mainstream-spelers te bereiken.”

CoinMarketcap, platform voor analyse van cryptocurrency.

CoinMarketCap voorziet ook groei in de interoperabiliteit van projecten met NFT’s, wat betekent dat activa tussen verschillende games en metaverses kunnen stromen naarmate de ruimte volwassener wordt. Het vaststellen van standaarden rond NFT’s en tokens zal essentieel zijn voor de duurzame ontwikkeling van deze groeiende markt.

Wat betreft de voorkeursnetwerken voor NFT-ontwikkeling blijft Ethereum de eerste keuze. In 2023 boekte Ethereum een ​​handelsvolume van $8,54 miljard, met een marktaandeel van 72%, waarmee het zichzelf vestigde als het grootste netwerk voor NFT’s.

Het uitgebreide ecosysteem en de diversiteit aan projecten die op dit platform worden ontwikkeld, zijn factoren die het een aanzienlijk concurrentievoordeel geven. Ethereum is de plaats geweest van oorsprong van talrijke succesvolle projecten, van videogames tot gedecentraliseerde applicaties (dApps), wat bijdraagt ​​aan de kracht en diversificatie ervan in de NFT-ruimte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *