Fantom wint de wekelijkse cryptocurrency-race. Wat veroorzaakte de opkomst ervan?

Belangrijkste feiten:
  • Coinbase International zal Fantom toevoegen aan zijn eeuwigdurende termijnmarkt.

  • Als de maandelijkse prijsverhoging in ogenschouw wordt genomen, bedroeg deze meer dan 200%.

De goede prestaties van fantom (FTM), de native cryptocurrency van het gelijknamige netwerk, waren deze week opmerkelijk. Dit digitale activum heeft de afgelopen zeven dagen de grootste waardering gehad, van de 100 met de hoogste marktkapitalisatie.

FTM heeft een aanzienlijke stijging doorgemaakt, van $0,75 naar $1,8 in slechts zeven dagen. wat een prijsstijging van meer dan 60% betekent. Fantom bereikt dus niveaus die sinds april 2022 niet meer zijn gezien, zoals blijkt uit de volgende grafiek. Handelsweergave.

Deze opkomst van FTM is vooral opmerkelijk gezien de algemene context van de cryptocurrency-markt, waar de meeste munten de afgelopen dagen zijn gedaald als gevolg van de daling van bitcoin (BTC). FTM heeft echter kracht getoond door tegen de stroom in te blijven registreer een maandelijkse stijging van meer dan 200%.

FTM-marktkapitalisatie bedraagt ​​nu 3,2 miljard dollar. In de ranglijst van de top 100 cryptocurrencies staat FTM volgens gegevens MuntMarktCap.

Iets dat tegenwoordig moet worden benadrukt, is dat Fantom geen cryptocurrency is die op een meme is gebaseerd. Laten we niet vergeten dat memecoins tot nu toe in maart een grote boost hebben gehad, vooral degenen die in het Solana-netwerk leven, zoals gerapporteerd door CriptoNoticias.

Een van de redenen die de stijging van de FTM veroorzaakte, was de advertentie dat Coinbase International, de versie van de beurs voor niet-Amerikaanse investeerders, zal Fantom op 28 maart toevoegen aan zijn eeuwigdurende termijnmarkt.

Bovendien werd de vooruitgang van FTM ondersteund door de voortgang van het Fantom-netwerk in de richting van de overgang naar zijn nieuwe mainnet, Fantom Sonic, gepland voor de lente (op het noordelijk halfrond) 2024. Fantom Sonic vertegenwoordigt een verbetering, zonder de noodzaak van forking, en biedt grotere efficiëntie en functionaliteit via de Fantom Virtual Machine (FVM), databaseopslag genaamd Carmen, en het geoptimaliseerde Lachesis-consensusmechanisme.

De implementatie van Fantom Sonic is onderwegmet de update van knooppunten en gesloten tests die dit aantonen een maximale theoretische doorvoer van 2.000 transacties per seconde (TPS) met zeer snelle doorlooptijden. Deze technologische vooruitgang zou de prijs van FTM kunnen blijven opdrijven naarmate de tijd nadert om het Fantom Sonic-mainnet in gebruik te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *