Willy Woo weegt in op bitcoin ETF-investeerders

Belangrijkste feiten:
  • Er was sprake van kapitaaluitstroom in ETF’s en BTC-aankopen werden geregistreerd in zelfbewaardede portemonnees.

  • ETF’s worden gebruikt door institutionele beleggers, omdat het instrumenten zijn die worden gereguleerd door de SEC.

Handelaar Willy Woo analyseerde de afgelopen dagen het gedrag van beleggers in bitcoin (BTC) spot-ETF’s, iets dat de prijs van de digitale valuta heeft beïnvloed.

Bij de ETF’s werd een kapitaaluitstroom geregistreerd in de orde van grootte van $1,8 miljard aan ETF’s in de afgelopen vier dagen.

Van zijn kant heeft de Bitcoin-netwerk ontving 1,1 miljard dollar van de totale nettostromen. Dat wil zeggen, fondsen die bestemd waren voor zelfbewarende portemonnees, zoals te zien is in de volgende afbeelding. Bovenaan zie je de prijs van bitcoin. Onderaan staat in lichtblauw de totale kapitaalstroom naar BTC en in donkerblauw alleen de stroom naar bitcoin ETF’s.

Uitgangen en ingangen van het Bitcoin-netwerk en ETF’s. Bron: Willy Woo.

Dit betekent dat bitcoin ETF-handelaren Ze verkopen om winst te maken, of uw belegging beëindigen omdat de prijs daalt. Terwijl bitcoin-hodlers kopen.

Na deze beslissingen, Woo zegt dat degenen die met ETF’s werken “nieuwkomers zijn”. Het is duidelijk dat handelaren eigenlijk geen nieuwelingen zijn, omdat het investeerders zijn met grote activa en, over het algemeen, uitgebreide ervaring op de markt hebben.

Maar als Ze gedragen zich als nieuwkomers in de bitcoin-handel, omdat ze blijk geven van onwetendheid over marktcycli. Het is bekend dat bitcoin de neiging heeft om in waarde te stijgen na de halving, een gebeurtenis die volgende maand zal plaatsvinden.

Het beste wat u dus kunt doen om winst te maken – ervan uitgaande dat historische patronen zich zullen herhalen – is door deze ETF’s te kopen wacht tot de digitale munt zijn gebruikelijke koers volgt na de halvering. Sommige analisten hebben voorspeld dat de BTC-prijs zelfs vóór de halvering $100.000 zou kunnen bereiken, zoals uitgedrukt door Samson Mow.

Een volger van het sociale netwerk X, wiens pseudoniem Khurram is, vroeg hij wat er werd gezegd door Woo, die dat betoogde De analist had ook geïnvesteerd in het door BlackRock beheerde fonds gebeld (IBIT). “Je hebt geïnvesteerd in IBIT en erover gepost, terwijl we mensen tot zelfbeheersing zouden moeten aanmoedigen.”

Wauw beantwoord dat “niet iedereen zelfbewaring zou moeten hebben (over zijn bitcoins).” Hij gaf het voorbeeld van mensen als Joe Biden, president van de Verenigde Staten, of investeerder Peter Schiff, van wie ‘ik niet zou verwachten dat ze hun sleutels niet zouden verliezen’ als ze in het echte leven BTC zouden hebben.

Hiermee bedoelt hij dat het mensen zijn die waarschijnlijk geen aandacht zouden besteden aan de sleutels of privésleutels van hun portemonnee als ze in de digitale valuta zouden investeren.

Om deze risico’s te vermijden, geven individuele beleggers en voor een groot deel institutionele beleggers er daarom de voorkeur aan om ETF’s als financieel vehikel te gebruiken, omdat het instrumenten zijn die gereguleerd worden door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Bovendien voegde Woo dat toe Bij het handelen met bitcoin op beurzen is er geen sprake van zelfbewaring. Op dezelfde manier: “Als ik overstap tussen ETF’s en openbare mijnbouwbedrijven, ben ik geen zelfbewaarder”, zei hij.

Aan de andere kant Woo ook loven aan bitcoiners waarvan de activa 0,1 en 1 BTC bedragen. Hij bracht dit tot uitdrukking omdat deze beleggers ‘stopten met accumuleren toen de situatie kritiek werd en vervolgens in de herfst hun aankopen hervatten’, zoals de volgende grafiek laat zien.

Bitcoin-gebruikers voorzien van tussen 0,1 en 1 BTC. Bron: Glassnode.

Dat betekent dat deze groep investeerders wist zijn positie te behouden en te profiteren van de recente daling om het digitale bezit te verwerven.

Laten we niet vergeten dat bitcoin vorige week zijn hoogste punt ooit van $73.000 bereikte Binnen een paar dagen daalde de prijs naar $61.000. Momenteel handelt het boven de $63.000.

Zoals CriptoNoticias heeft gerapporteerd, zijn correcties (bearish bewegingen binnen een bullish macrotrend) Ze komen veel voor en zijn zelfs gezondomdat ze kunnen helpen deze stijging te matigen en de prijzen beter in lijn te houden met de fundamentele waarden die door de markt worden waargenomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *