Volgens nieuws van Telegram nadert TON zijn hoogste prijs ooit

Belangrijkste feiten:
  • Ton ligt 15% onder de hoogste prijs ooit, bereikt in november 2021.

  • Er zijn kansen dat Telegram een ​​beursgenoteerd bedrijf wordt.

Toncoin (TON) is de native cryptocurrency van The Open Network. Hoewel er momenteel geen officiële link bestaat tussen dit netwerk en de berichtentoepassing Telegram, zorgt een gemeenschappelijk verleden ervoor dat veel investeerders beide ontwikkelingen associëren. Om deze reden heeft gunstig nieuws voor Telegram doorgaans een positieve invloed op de prijs van de cryptocurrency.

Zoals CriptoNoticias op 11 maart meldde, verzekert de oprichter van Telegram, Pavel Durov, dat hij een beursintroductie (IPO) voor zijn bedrijf zou kunnen overwegen. Het is te zeggen, zou een beursgenoteerd bedrijf worden waarvan de aandelen op de beurzen zouden worden verhandeld.

Die nieuwigheid dreef en blijft de prijs van TON drijven. In de volgende grafiek, verstrekt door Handelsweergaveer wordt waargenomen Toncoin-prijs gedurende de afgelopen 30 dagen. De prijsstijging in de genoemde periode bedroeg ruim 130%.

TON-prijs voor de afgelopen 30 dagen. Fontein: Handelsweergave.

Aan de aanvankelijke impuls die werd veroorzaakt door het nieuws over de mogelijke beursgang van Telegram, wordt het feit toegevoegd dat het ontwikkelingsteam van The Open Network op 19 maart een beloningsprogramma van in totaal $ 115 miljoen.

In dit programma worden zowel ontwikkelaars van webapplicaties als gebruikers van deze producten beloond luchtdruppels van de TON-cryptocurrency, afhankelijk van zijn prestaties.

Het wordt uitgelegd in a uitgave:

“We zeggen al een tijdje dat TON hier is om cryptocurrencies in ieders zakken te stoppen. Nou, alsjeblieft, dit is het. Een soepel en zeer lonend conversietraject voor elk type Telegram-gebruiker om een ​​’Crypto CHAD’ (dat wil zeggen een cryptocurrency-expert) te worden.

Dit is een zeer openbaar experiment en we hopen dat u samen met ons er een succes van zult maken. Laten we allemaal laten zien dat cryptocurrencies niet complex hoeven te zijn. Het kan gemakkelijk, intuïtief, zeer lonend en toegankelijk zijn voor iedereen die een Telegram-account heeft.

Het Open Network-ontwikkelteam

TON is immuun voor slecht nieuws over Telegram in Spanje

Dat meldde dit informatieportaal gisteren De Telegram-applicatie werd tijdelijk verboden in Spanje. Dit gebeurde op bevel van het Nationale Hof van Spanje en de maatregel wordt vanaf morgen, 25 maart, toegepast.

Volgens gerapporteerd Een gerechtelijke bron vertelde de pers dat de schorsing volgt op klachten ontvangen van mediabedrijven als Telefónica, Atresmedia, EGEDA en Mediaset. Details dat Ze beschuldigen de applicatie ervan gebruikers toe te staan ​​hun inhoud zonder toestemming te uploaden.

Hoewel – zoals in het begin uitgelegd – nieuws gerelateerd aan Telegram meestal invloed heeft op de prijs van TON, was dit een uitzondering, aangezien de cryptocurrency zijn opwaartse pad voortzet. TON nadert $ 5,84 wat volgens prijsvolgers zoals CoinMarketCap het hoogste punt ooit is, bereikt in november 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *