TON Cryptocurrency stijgt na de beslissing van de rechter over Telegram

Belangrijkste feiten:
  • Telegram blijft werken in Spanje.

  • Hoewel er geen officiële relatie bestaat tussen TON en Telegram, verbindt de markt beide ontwikkelingen met elkaar.

Een nieuwe zet van het Spaanse Nationale Hof met betrekking tot de mobiele berichtentoepassing Telegram leidde tot bullish volatiliteit voor de cryptocurrency Toncoin (TON).

Rechter Santiago Pedraz van de organisatie heeft het tijdelijke blokkeringsbevel dat het voor Telegram in Spanje had uitgevaardigd, opgeschort en verzocht om een ​​rapport van het bureau van de algemene commissaris over de aanvraag. Deze maatregel komt voordat veel telecomoperatoren het blokkeringsbevel ontvingen, aldus verklaringen naar de pers.

Volgens deze commentaren hielden verschillende telecomoperatoren feitelijk vol dat ze niet wisten of het mogelijk was de toegang tot Telegram te blokkeren, en advocaten wezen erop dat een dergelijk bevel “onevenredig” was.

De blokkering was op 25 maart door de rechter bevolen vanwege klachten van mediabedrijven die Telegram ervan beschuldigden gebruikers toe te staan ​​hun inhoud zonder toestemming te uploaden. Zoals gerapporteerd door CriptoNoticias veroorzaakte dit opschudding bij verschillende gemeenschappen die blijk gaven van afwijzing van het initiatief.

Gezien het omgekeerde van het Nationale Hof van Spanje in het blokkadeplande prijs van TON naar een nieuw record ooit gestegen (ATH) boven $5,54 (USD). Dit is te zien in de volgende grafiek. Handelsweergave.

Historisch gedrag van de TON-prijs. Fontein: Handelsweergave.

Dit komt omdat TON, hoewel het de oorspronkelijke cryptocurrency van The Open Network is, een gemeenschappelijk verleden heeft met Telegram. Dat is de reden dat nieuws over de mobiele berichtentoepassing doorgaans wel impact heeft op de markt, ondanks dat Tegenwoordig hebben de ontwikkelingen er geen relatie mee.

TON’s aankomst op een nieuw prijsrecord komt nadat het twee weken lang een aanhoudende stijging kende. Dit vond plaats nadat Telegram-oprichter Pavel Durov verzekerde dat hij een beursintroductie (IPO) voor zijn bedrijf naar de beurs kon overwegen.

Op dezelfde manier vindt deze TON-mijlpaal plaats iets meer dan een week nadat bitcoin (BTC), de belangrijkste digitale valuta, een nieuwe ATH markeerde. Dergelijk gedrag heeft de algehele cryptocurrency-markt hoger gedreven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *