wees geen arm persoon die nepgeld spaart, koop bitcoin

Belangrijkste feiten:
  • Volgens Kiyosaki kan “bijna iedereen” het zich veroorloven om BTC te bezitten.

  • Kiyosaki zei dat hij vóór april 10 BTC zal kopen.

Het redden van bitcoin (BTC), te midden van mondiale economische omstandigheden, is een houding van intelligente mensen, omdat ze wegblijven van nepgeld, zoals fiatvaluta, waar de armen vaak naar op zoek zijn.

Dus het suggereert de bekende Amerikaanse investeerder Robert Kiyosaki, auteur van het boek Rich Dad, Poor Dad, die in

Kiyosaki wijst erop dat BTC, net als goud en zilver, deel uitmaken van het ‘slimme geld’ dat bestaat ja, het zou gered moeten worden door mensen in de wereld“die het zich kunnen veroorloven om minstens één zilveren munt of één bitcoin te hebben.”

“Wees slim, handel en zorg voor jezelf”, zei Kiyosaki. “Begin met het verwerven van goud, zilver en BTC, als je dat nog niet hebt gedaan. Van deze drie is zilver voor de meeste mensen het meest betaalbaar”, beweerde hij.

“Als je niet van bitcoin houdt, raad ik je aan zilveren munten te kopen, bij voorkeur Amerikaanse zilveren adelaars,” zei hij.

In een ander bericht, viel op de ironie van degenen die bitcoin en cryptocurrencies ervan beschuldigen voertuigen te zijn die verschillende misdaden faciliteren, zoals het witwassen van geld of de financiering van terrorisme, waarbij de Amerikaanse dollar het belangrijkste instrument is dat voor deze plagen wordt gebruikt. Iets dat door de Amerikaanse regering zelf wordt erkend.

Bitcoin op $100.000, nu in september

In zijn publicatie kondigde Kiyosaki aan dat hij nog eens tien bitcoins zal toevoegen aan de bitcoins die hij al heeft. Dat is vóór de komende maand april. En hij voorspelde dat bitcoin in september 2024 voor 100.000 dollar zal worden verhandeld.

In een dergelijke situatie adviseerde de belegger mensen dat als ze niet over een volledige BTC konden beschikken, toegang krijgen tot fracties van het actief via de onlangs goedgekeurde Exchange Traded Funds (ETF’s).

De nieuwe voorspelling die de belegger doet, breidt zijn eerdere schatting uit. In februari verzekerde hij dat BTC in juni 2024 de waarde van 100.000 dollar zou bereiken. Destijds nodigde hij mensen uit om in dit bezit te investeren.

Kiyosaki is een van de investeerders die Bitcoin het meest heeft verdedigd en heeft de overname van dit activum aanbevolen als een manier om persoonlijke financiën te beschermen op de middellange en lange termijn.

Volgens deze zakenman zal BTC eind 2024 de $300.000 bereiken. acht het een “fout” om de investering uit te stellen in deze valuta. Zoals je het ziet “is het belangrijk om te beginnen”, ook al is het “met 500 dollar”.

En hoewel hij erkent dat hij de interne werking van bitcoin en zijn technologie niet begrijpt, waardeert hij dat er “zeer intelligente mensen betrokken zijn” bij die munt en de ontwikkeling ervan.

Kiyosaki ziet bitcoin als een manier om wat geldwinst te maken, rekening houdend met de opkomst van het actief en de schattingen die beschikbaar zijn voor de prijs van die valuta.

Maar bitcoin slaagde erin aan te tonen dat het meer kan zijn dan een investeringsvehikel, een nieuwe levensstijl gebaseerd op monetaire onafhankelijkheid en soevereiniteit, ver van controle. staat en de terugkerende problemen van het traditionele financiële systeem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *