ICP-cryptocurrency stijgt enorm dankzij integratie met kunstmatige intelligentie

Belangrijkste feiten:
  • Een ontwikkeling van kunstmatige intelligentie werd uitgevoerd binnen een ICP smart contract.

  • Het Juno-platform dat op Internet Computer Protocol draait, zal OpenAI, DALL-E en GPT-4 integreren.

Internet Computer (ICP), de eigen cryptocurrency van het gelijknamige netwerk, heeft uitstekende prestaties geleverd met een prijsstijging van 70% in de afgelopen zeven dagen.

De prijs van ICP ging van 10 dollar naar 17,4 dollar per eenheid in genoemde periode. De marktkapitalisatie bedraagt ​​$7,7 miljard.

In de volgende grafiek van Handelsweergave het gedrag van ICP kan worden waargenomen.

De opkomst van ICP was gedeeltelijk te danken aan de duidelijke toenadering van Internet Computer tot bepaalde ontwikkelingen in de kunstmatige intelligentie (AI)-industrie.

Dominic Williams, oprichter van Internet Computer Protocol en voorzitter van de DFINITY Foundation, maakte het bekend dat werd uitgevoerd een test met kunstmatige intelligentie op het internetcomputertestnetwerkvia slimme contracten.

“AI zal het kloppende hart worden van onze web3- en multi-chain-wereld, en dit is nog maar mijn eerste demonstratie”, zei hij.

Ook meldde hij dat de code voor deze ontwikkeling binnenkort zal worden gepubliceerd en op het publieke netwerk kan worden uitgevoerd. Verwacht dat de limiet aan instructies per transactie de komende dagen zal toenemen.

In de komende maanden zijn ze ook van plan om Internet Computer te laten verhuizen naar een 64-bits omgeving, waardoor “de geheugenlimieten van slimme contracten veel verder kunnen worden verhoogd en de uitvoering van modellen met veel meer parameters zal worden vergemakkelijkt en daarom meer kracht.”

Williams verzekert dat AI “veilig en niet te stoppen is en dat netwerken van de derde generatie, zoals de internetcomputer, twee kanten van dezelfde medaille zullen zijn.”

Daarnaast biedt Juno, een platform gehost op het ICP-netwerk, ontworpen voor ontwikkelaars die gedecentraliseerde applicaties (dApps) willen creëren in de Web3-ruimte, werken bij het integreren van OpenAI-modellen voor kunstmatige intelligentie, DALL-E en GPT-4 Vision Preview, rechtstreeks in dApps die op ICP draaien.

Zoals gerapporteerd door CriptoNoticias heeft Binance, de grootste beurs ter wereld, een beursnotering gedaan de integratie van AI met cryptocurrencies als een van de belangrijkste onderwerpen voor 2024. Hij is van mening dat, hoewel de sector nog aan het begin van zijn ontwikkeling staat, “het een wereld van mogelijkheden opent met betrekking tot mogelijke use cases.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *