Bybit brengt airdrops van een Bitcoin-rollup en Solana-memecoins

Belangrijkste feiten:
  • Bij een van de airdrops worden tokens verloot van een Bitcoin-combinatie genaamd Merlin Chain.

  • Er zijn momenteel 7 Bybit-airdrops in Solana, waaronder BONK, DRIP en AURY.

Bybit stelt via zijn Airdrop Arcade-portaal verschillende beloningen beschikbaar in de vorm van tokens. Momenteel zijn er drie actieve airdrops op Bybit, waaraan kan worden deelgenomen met behulp van de Bybit-browserportemonnee.

Om deel te nemen aan deze luchtdrops, het is een vereiste maak een account aan bij Bybit om toegang te krijgen tot de beursportemonnee.

Bij één van deze airdrops worden 100.000 MERL-tokens verdeeld, wat op het moment van schrijven gelijk staat aan bijna $6.000. Om in aanmerking te komen, raadt Bybit aan om Bitcoin ter waarde van “100 USDT of meer in uw Bybit Wallet te storten voor een betere Merlinchain-ervaring.”

Voor deelnemende gebruiker moet het equivalent van 100 dollar in bitcoin of meer inzetten, wat wordt bereikt download eerst de Bybit Wallet-extensie en op weg naar de Merlin Chain-websitewaar je een brug kunt maken naar Merlin Seal.

Marlijn ketting Het is een tweede laag bitcoin. Fontein: Bijbeet

Deze actie kost 0,0003 BTC. Volgens Bybit: “hoe meer je inzet, hoe meer MERL je wint, zelfs als je de trekking verliest.”

Merlin Chain is een tweede laag van Bitcoin (Layer2) “die het ZK-Rollup-netwerk, het gedecentraliseerde orakel en on-chain BTC fraudebestendige modules integreert.”

Bybit heeft talloze airdrops op Solana

Aan de andere kant heeft Bybit dat wel verschillende luchtlandingen in Solana waarvan het totale uitgekeerde bedrag gelijk is aan USD 120.000.

De eerste daarvan, DRiP, geeft een NFT weg in je Bybit Wallet door een paar eenvoudige taken uit te voeren, die alleen bestaan ​​uit het volgen van de Twitter-accounts van Bybit en het betrokken project.

Een andere eenvoudige taak is om de portemonnee met Aurory te verbinden om een ​​ei uit te broeden, waardoor je mee kunt doen aan de trekking voor maximaal USD 50.000 aan AURY-tokens.

Solana heeft op het moment van schrijven 7 airdrops beschikbaar op Bybit. Bron: Bybit

Een extra airdrop, dit keer van Kamino Finance, bestaat uit het verbinden van het account van X (twitter) en het volgen van het officiële account van KaminoFinanciën. De resterende taak om in aanmerking te komen is het storten van 100 USDT in een liquiditeitspool van het genoemde DeFi-protocol.

Ondertussen zal een airdrop van BONK, de memecoin van Solana, de beloningen verdelen onder degenen die minstens één transactie uitvoeren op BonkSwap, het uitwisselingsprotocol voor deze memecoin. Deze luchtdropping Het zal ook mobiele apparaten van Solana verloten, genaamd Saga, die in 2025 op de markt zullen komen.

Bij nog een andere airdrop is de gedecentraliseerde uitwisseling van ORCA betrokken, en het is gemakkelijk te doen. Het bestaat alleen uit het volgen van de X-rekening van deze DEX en het uitvoeren van een transactie voor welk bedrag dan ook op zijn service.

A laatste luchtaanval, van een project genaamd Planet MOJO, deelt $ 150.000 aan mysteriebeloningen uit aan de eerste 15.000 deelnemers die alle taken voltooien. Volgens Bybit is Planet Mojo “een interoperabel web3-gaming-ecosysteem gecreëerd door LucasArts-, EA- en Activision-veteranen, ondersteund door Animoca Brands, Merit Circle en anderen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *