3 AI-cryptocurrencies zullen fuseren

De uitgevende bedrijven van drie crypto-assets uit kunstmatige intelligentie (AI)-netwerken kwamen overeen om ze samen te voegen tot één. Dit zijn Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN).

Volgens zij communiceerden aan de pers, het teken die uit de fusie voortvloeit, zal ASI heten. Als gevolg van de fusie zou het een verwaterde waarde hebben van ongeveer 7,6 miljard dollar (USD).

Ze merkten op dat de stap bedoeld is om de ontwikkeling van een gedecentraliseerd platform voor kunstmatige intelligentie te stimuleren. Ze verduidelijkten echter dat de overeenkomst afhankelijk is van de goedkeuring van de leden van elke gemeenschap.

“We wilden een van de eerste open en gedecentraliseerde netwerken ter wereld bouwen die het echt mogelijk maakt dat AGI (kunstmatige algemene intelligentie) toegankelijk is voor alle belanghebbenden die ondersteuning bieden bij het opbouwen van het netwerk”, aldus Humayun Sheikh, de directeur. Fetch.ai-manager.

Volgens de manager van Fetch.ai is de fusie “een alternatief voor de grote bedrijven die bestaan ​​en de AI-ruimte controleren.” Het verschilt, legde hij uit, omdat het een open source, gedecentraliseerd netwerk biedt met tools om toepassingen voor kunstmatige intelligentie te bouwen.

De bedrijven gaven aan dat ze, hoewel ze als afzonderlijke entiteiten zullen blijven opereren, Zij zullen een gemeenschappelijke bestuursraad hebben genaamd Alliantie voor kunstmatige superintelligentie. Deze commissie zal bestaan ​​uit zowel Sheikh als Bruce Pon en Trent McConaghy, medeoprichters van Ocean Protocol, en Ben Goertzel, oprichter van SingularityNET.

Momenteel staan ​​FET, AGIX en OCEAN respectievelijk op de 45e, 74e en 134e plaats in de ranglijst van cryptocurrencies met de hoogste marktkapitalisatie. En als het gaat om de AI-gerelateerde niche, Ze onderscheiden zich doordat ze tot de acht grootste behorenzoals hieronder te zien.

AI-gerelateerde cryptoassets met de hoogste marktkapitalisatie. Fontein: Muntgekko.

FET-, AGIX- en OCEAN-prijzen reageren hoger

Gezien de aankondiging van de fusie accentueerden de prijzen van FET, AGIX en OCEAN de stijging die zij gedurende de week hadden ervaren. Hoewel de eerste viel vooral op door het bereiken van een nieuwe recordhoogte ongeveer $3,3, zoals hieronder weergegeven.

Fetch.ai (FET) prijs in de week. Fontein: Handelsweergave.

Hoewel de FET later licht daalde naar $3, registreert deze momenteel een stijging van 5% in 24 uur. Ondertussen hebben AGIX en OCEAN in dezelfde periode een stijging laten zien van 6% naar $1,2 en 10% naar $1,3.

Met deze beweging AGIX is 13% verwijderd van het bereiken van zijn hoogste prijs ooit van $1,4 behaald twee weken geleden. In plaats daarvan handelt OCEAN 31% onder het recordhoogtepunt van $1,9 van drie jaar geleden in 2021.

Zoals gerapporteerd door CriptoNoticias zijn de recente opwaartse bewegingen ook beïnvloed door de groeiende belangstelling voor kunstmatige intelligentie, evenals de wijdverbreide vraag die heeft geleid tot de opkomst van bitcoin (BTC). Deze laatste, de digitale munt met de grootste kapitalisatie, heeft zijn prijsrecord van twee weken geleden benaderd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *