Hoe kunnen we een revolutie teweegbrengen in DeFi? De sleutel is verticale integratie

Belangrijkste feiten:
  • Verticale integratie houdt in dat meerdere financiële transacties op één platform worden uitgevoerd.

  • Vertex is een verticaal geïntegreerde gedecentraliseerde beurs.

Als u de term “verticale integratie” nog niet eerder heeft gehoord: het is een systeem waarmee gebruikers meerdere financiële functies binnen één applicatie kunnen uitvoeren. In de context van cryptocurrencies betekent dit ook gemakkelijke toegang tot een breed scala aan multi-chain ecosystemen.

De toekomst van gedecentraliseerde financiering (DeFi) is verticale integratie, waardoor het een sleutelelement is voor de massale adoptie van Bitcoin-technologie. Verticale integratie is momenteel aanwezig op de traditionele financiële markt, maar als het om DeFi gaat, is er nog een lange weg te gaan.

Op traditionele financiële markten is het gebruikelijk dat u aandelen koopt en verkoopt, derivaten verhandelt, leent of uitleent via één enkel platform of instelling. Dit is niet het geval bij gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen.

En dat is het ook de DeFi-industrie is zeer gecompartimenteerd, wat de gebruikerservaring ingewikkelder en onpraktischer maakt. Normaal gesproken moet u één platform gebruiken als u op de spotmarkt wilt handelen, en een ander platform om een ​​lening aan te vragen. Het gebruik van meerdere applicaties voor hetzelfde doel is niet alleen vervelend en tijdverspilling, het is doorgaans ook niet rendabel.

Zoals je zou verwachten, vormt dit een barrière voor meer mensen om gedecentraliseerde financiering over te nemen. Het is dus noodzakelijk om de valse perceptie uit te bannen dat DeFi ingewikkeld is of dat het iets is dat alleen is ontworpen voor financiële en technologische experts.

Vertex: een oplossing voor DeFi-compartimentering

Hoekpunt brengt een paradigmaverschuiving naar de cryptocurrency-markt. Het is een gedecentraliseerde beurs (DEX) die de spot-, eeuwigdurende en monetaire markten combineert Op één enkele plek. Het is een platform dat verticaal geïntegreerd is, wat betekent dat u vele soorten bewerkingen kunt uitvoeren vanuit het gemak van één enkele applicatie.

Vóór Vertex moesten gebruikers verschillende gedecentraliseerde applicaties gebruiken om te handelen. Nu verandert deze DEX de dynamiek door uniforme cross-marge-accounts te introduceren die alle drie de belangrijkste producten onder één enkele risicomotor verbinden.

Gebruikers kunnen spotactiva, long- of short-leverage, eeuwigdurende swaps verhandelen, lenen, uitlenen en zelfs optreden als liquiditeitsverschaffers (LP’s) voor on-chain AMM. Activa en niet-gerealiseerde NLP worden gebruikt om de margevereisten te compenseren, waardoor Vertex een uitstekende toepassing is voor DeFi.

Via Vertex hebben gebruikers het gemak en de functies die vergelijkbaar zijn met die van een gecentraliseerde uitwisseling (CEX), terwijl u geniet van de zelfbeheersing en transparantie van een DEX.

Handel in cryptocurrencies in één app

Cryptocurrencies introduceren een ander onderdeel van het verticale integratieprobleem: multichain. Er bestaan ​​verschillende cryptocurrency-ecosystemen op veel verschillende blockchains. Over het algemeen hebben handelaren zoiets als een gecentraliseerde beurs nodig om activa uit meerdere ketens met elkaar te verbinden.

Niet meer.

Met de voortdurende inspanningen van Vertex om multi-chain te worden en met de lancering van Vertex Edge kunnen handelaren profiteren van gesynchroniseerde liquiditeit tussen ketens. De eerste multi-chain implementatie van Vertex wordt genoemd blitz, geïmplementeerd in de nieuwe Blast L2. Blitz deelt de liquiditeit met Vertex en alle toekomstige implementaties van de beurs op andere ketens.

Als je cryptocurrencies verhandelt met Blitz, heb je de mogelijkheid om punten te verdienen om in de toekomst airdrops te ontvangen. Maak deel uit van de DeFi-revolutie met Vertex.


De inhoud en links in dit artikel zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. CriptoNoticias biedt geen juridische, financiële of investeringsaanbevelingen of advies, noch vervangt het de due diligence van elke geïnteresseerde partij. CriptoNoticias onderschrijft geen enkele investering of soortgelijke aanbieding die hier wordt gepromoot. Bezoek onze Disclaimer voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *