De halvering van Bitcoin Cash nadert; BCH stijgt naar prijzen van 2021

Belangrijkste feiten:
  • Op 4 april vindt de halvering van Bitcoin Cash plaats.

  • BCH wordt ook gestimuleerd door de bredere bullmarkt voor cryptocurrency.

De prijs van Bitcoin Cash (BCH) is de afgelopen zeven dagen met 35% gestegen en heeft een niveau bereikt dat het sinds 2021 niet meer heeft bereikt.

De prijs van BCH, een cryptocurrency-product van een vork (vork) van Bitcoin, stond vorige week op $396 en De prijs bedraagt ​​momenteel $ 570. met een marktkapitalisatie van 11.000 miljard dollar, zoals blijkt uit de volgende grafiek:

BCH-prijs in de afgelopen week. Bron: CoinGecko.

Deze rally in de waarde van BCH wordt ook weerspiegeld in het dagelijkse handelsvolume is de afgelopen 24 uur met 19% toegenomenhet bereiken van 1,387 miljoen dollar volgens de gegevens van CoinMarketCap.

Bovendien is de open rente in BCH-futures verdubbeld, van $213 miljoen vorige week naar 500 miljoen dollar vandaagOK gegevens van Coinglass.

Dit geeft aan dat er meer handelaren zijn die bereid zijn BCH-futures te kopen en verkopen, en suggereert een grotere vraag naar BCH op de markt.

Een van de belangrijkste redenen achter deze rally in Bitcoin Cash is de benadering van de halvering of vermindering met de helft van de emissie, geprogrammeerd voor volgende 4 april.

Het is belangrijk om te verduidelijken dat bitcoin cash (BCH) niet de groene bitcoin (BTC) is. De geschiedenis ervan is echter ook de geschiedenis van Bitcoin, aangezien ze tot 1 augustus 2017 dezelfde munteenheid waren. Bitcoin Cash is de eerste directe fork van Bitcoin, zoals gedefinieerd door Cryptopedia (educatieve sectie van CriptoNoticias).

Daarom heeft BCH ook een halvering die de huidige beloning zal verlagen van 6,25 BCH naar 3,125 BCH, wat bullish verwachtingen in de markt genereert.

Naast de halvering is een andere factor die heeft bijgedragen aan de stijging van de prijs van BCH een beweging van de Coinbase-beurs in de Verenigde Staten.

Via haar dochteronderneming Coinbase Derivatives, het bedrijf een aanvraag ingediend voor lancering van Bitcoin Cash-futurescontracten voor de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) op 7 maart.

Het document beschrijft de details van de contracten, de afwikkelingsmethodologie en -structuur, met een geplande start op 1 april, onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder.

Eindelijk, De bullmarkt voor bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen heeft ook een positieve invloed gehad op de prijs van BCH.. Nu BTC opnieuw zijn hoogste punt ooit van $73.000 nadert, wordt een gunstig klimaat gecreëerd voor de groei van altcoins zoals BCH, die profiteren van de positieve trend van de markt als geheel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *