WIF stijgt en bereikt de top 3 meme-cryptocurrencies

Belangrijkste feiten:
  • Dogwifhat (WIF) is de afgelopen week met 64% gestegen en is het crypto-actief met de hoogste waardering in 7 dagen.

  • De WIF-prijs zou vijf keer moeten stijgen om Shiba Inu (SHIB) in marktkapitalisatie in te halen.

De dogwifhat memecoin (WIF) van het Solana-netwerk bereikte vandaag, 29 maart, een nieuwe all-time high-prijs (ATH) en bereikte $ 4 (USD). En hoewel het later licht daalde naar $3,69, is het de cryptocurrency die de beste prestaties laat zien van de belangrijkste.

Met een prijsstijging van 18% in 24 uur, 64% in 7 dagen en 400% in één maand, WIF valt op als de cryptocurrency met de hoogste stijging in dergelijke perioden van de honderd met het meeste hoofdlettergebruik. Hieronder ziet u de prestaties ervan.

Door de vraag die tot de prijsstijging leidde, werd het de 39e cryptocurrency met de hoogste marktkapitalisatie, namelijk 3,6 miljard dollar. Hierdoor staat het op de derde plaats onder de memecoins, net na dogecoin (DOGE) en shiba inu (SHIB) en boven PEPE en FLOKI.

Memecoins met de hoogste marktkapitalisatie. Fontein: MuntMarktCap.

De stijging van de WIF vindt plaats te midden van een grotere marktinteresse in memecoins en de stijging van de prijs van bitcoin (BTC), gerapporteerd door CriptoNoticias. Deze laatste nadert zijn ATH van twee weken geleden op $73.000, waardoor de vraag naar cryptocurrencies in het algemeen toeneemt.

Bitcoin-bullcycli hebben historisch gezien de hele markt een boost gegeven, vooral in sommige cryptocurrencies die ‘hot’ worden. Dit kan het geval zijn voor WIF, dat eind 2023 werd gelanceerd. Andere memecoins zoals DOGE en SHIB, die een hoge vlucht namen in de vorige bull-cyclus, zijn nu verre van hun ATH.

WIF zou nieuwe ATH’s kunnen bereiken als bitcoin zijn bullish trend voortzet

Afgezien van de groeiende vraag naar WIF is het onwaarschijnlijk dat het de SHIB zal overtreffen in kapitalisatie, aangezien het met vijf keer zou moeten vermenigvuldigen. Dat zou impliceren dat de prijs van WIF stijgt naar $18. In ieder geval zou het nieuwe recordprijzen kunnen bereiken als bitcoin zijn opwaartse trend voortzet, wat de vraag naar cryptocurrencies motiveert.

Bovendien heeft deze memecoin een eindig aanbod van ongeveer 998,9 miljoen eenheden, wat de vraag versterkt.

Er moet echter rekening mee worden gehoudenUw markt is speculatief, aangezien de memecoin geen nut heeft. Het verwijst alleen naar een hondenmeme. Een gebruiker op een sociaal netwerk gaf commentaar dat de prijs alleen maar omhoog gaat omdat de hond een schattige hoed heeft.

Als de prijs daalt, kan de koers tijdelijk stoppen op $2, een niveau dat als steun heeft gefunctioneerd. Dit kan mogelijk zijn doordat handelaren winst nemen vanwege de aanzienlijke stijging.

In verband hiermee staat de RSI (relatieve sterkte-index), een maatstaf die het momentum van prijsbewegingen meet, op 61,20, dicht bij zijn signaallijn. Wanneer dit het 70-niveau overschrijdt, geeft dit aan dat het actief mogelijk overbought is en zich voorbereidt op neerwaartse druk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *