KuCoin-airdrops om de stormloop te stoppen na Amerikaanse beschuldigingen

Te midden van juridische beschuldigingen kondigde cryptocurrency-uitwisseling KuCoin zijn besluit aan om een ​​airdrop van $ 10 miljoen te lanceren.

In een verklaring die op 28 maart werd gepubliceerd, zei de CEO van de cryptocurrency-uitwisseling, Johnny Lyu: onthulde de plannen van het bedrijf om een ​​airdrop te maken waarbij bitcoin (BTC) en de native token KuCoin (KCS) betrokken zullen zijn en waarvan de regels binnen drie dagen zullen worden aangekondigd.

In zijn schrijven herinnerde Lyu eraan dat er de afgelopen dagen uitwisselingsgebruikers zijn geweest langere wachttijden ervaren tijdens fondsenopnameprocessen. Om deze reden “voelen wij ons diep verantwoordelijk voor dit ongemak en willen ons oprecht verontschuldigen.”

De manager legt uit dat de lancering is gedaan “om onze diepe dankbaarheid uit te drukken voor uw steun en geduld.” Zorgt ervoor dat het initiatief wordt uitgevoerd uit dankbaarheid voor de steun van trouwe gebruikers.

De uitvoerende macht verwijst daarmee naar de opnames, voor meer dan 800 miljoen dollar, die plaatsvonden in KuCoin nadat de Amerikaanse autoriteiten zal een rechtszaak aanspannen tegen het bedrijf.

De juridische actie werd aangespannen door het ministerie van Justitie en de Commodity Futures Trading Commission. Beide instellingen beschuldigen het platform op de Seychellen (Afrika) ervan de wet op het bankgeheim te schenden en zonder vergunning een geldtransferbedrijf te exploiteren.

Volgens de beschuldigingen van het ministerie van Justitie hebben twee van de oprichters van het bedrijf het antiwitwasbeleid omzeild en ruim 9 miljard dollar aan ‘verdachte en criminele fondsen’ gestort.

Zoals CriptoNoticias heeft gerapporteerd, tot nu toe de impact op de reserves van opnames van nerveuze gebruikers lijkt beperkt te zijnhoewel de situatie aanleiding heeft gegeven tot bezorgdheid in de cryptocurrency-gemeenschap.

Het KuCoin-team benadrukt dat de vertragingen te wijten zijn aan het hoge transactievolume. Gedurende het hele gegenereerde proces, nadat ze de eisen hadden leren kennen, hebben ze de gebruikers daarvan verzekerd alle bezittingen zijn veilig.

De beurs heeft ook gemeld dat haar juridische team verantwoordelijk is voor de behandeling van de rechtszaken en de details onderzoekt via haar advocaten, waarbij zij herhaalt dat zij voldoen aan de huidige regelgeving en dat het platform operationeel blijft.

Hoewel Lyu in de verklaring over de airdrop niet specifiek verwees naar de kwestie van de rechtszaken, in zijn X-account nadrukkelijk dat de regelgevende maatregelen van de Verenigde Staten zijn niet exclusief tegen KuCoin. Hij verzekert dat dit een wijdverbreide praktijk is in het ecosysteem. “De uitdaging waar we voor staan ​​is een reactie op de typische groei- en regelgevingsproblemen waarmee opkomende industrieën worden geconfronteerd”, zei hij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *