CoinEx-promotie op Brand Day

De wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling CoinEx heeft onlangs de officiële conclusie aangekondigd van zijn Brand Day-evenement in maart: “Bitcoin-halvering komt vroeg, koop BTC met 50% korting.”

Volgens officiële gegevens namen meer dan 4.000 in aanmerking komende platformgebruikers deel aan het Brand Day Dibs-evenement en wonnen in totaal 2.000 gebruikers Dibs. Aan het einde van het evenement op 26 maart 2024 konden gebruikers Bitcoin (BTC) kopen MuntEx tegen een gereduceerde prijs van 32.140.745 USDT, terwijl de marktprijs op dat moment 70.539,34 USDT bedroeg. Dit resulteerde in een daadwerkelijke korting van meer dan 55% voor gebruikers die deelnamen aan het “Bitcoin Halving Comes Early”-evenement van CoinEx!

Maart Brand Day was een groot succes, dankzij unieke voordelen op locatie, boeiende community-activiteiten buiten de locatie en meeslepende gebruikersinteractie. Het evenement hielp gebruikers niet alleen om tegen lage kosten in BTC te investeren tijdens een bullmarkt, maar verdiepte ook hun begrip van de gediversifieerde producten en diensten van de beurs, waardoor de merkidentiteit in de hoofden van gebruikers verder werd versterkt.

Investeren in goedkope BTC, profiteren van kansen op de bullmarkt

Naarmate de halveringsdatum van Bitcoin nadert, ervaart de cryptomarkt cyclische schommelingen. Daarom is het voor beleggers van cruciaal belang om te profiteren van de investeringsmogelijkheden op de bullmarkt.

Lage kosteninvestering betekent minder kapitaal gebruiken voor effectieve investeringen. Tijdens een bullmarkt, waarin de prijzen van crypto-activa over het algemeen stijgen, kunnen zelfs kleine investeringen relatief hoge rendementen genereren. Daarom kunnen goedkope investeringen in cryptocurrency investeerders helpen hun portemonnee uit te breiden met beperkt kapitaal, waardoor de kapitaalefficiëntie wordt verbeterd.

Het hoogtepunt van deze CoinEx Brand Day was de korting van ruim 50% op BTC-prijzen. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van meer dan de helft van de prijs bij het kopen van BTC tijdens het evenement, waardoor de mogelijkheid wordt vermeden om het beste markttoegangspunt te missen vanwege hoge investeringsdrempels.

De gedurfde en innovatieve marketingstrategie van CoinEx verlaagde effectief de drempel voor investeerders om de markt te betreden, waardoor veel gebruikers die voorheen aarzelden om Investeer tegen lage kosten in BTChen te helpen een snelle waardering van hun activa te bereiken en een voorsprong te verwerven bij investeringen in de cryptomarkt.

Verbetering van de merkherkenning bij gebruikers

Door deel te nemen aan Brand Day in maart genoten platformgebruikers van tastbare voordelen bij het kopen van munten. Bovendien kregen ze een dieper inzicht in de gediversifieerde producten en diensten die door CoinEx worden aangeboden.

Een van deze aanbiedingen is CoinEx Dibs, een innovatieve dienst gelanceerd door CoinEx, die tot doel heeft gebruikers exclusieve kortingen te bieden en cryptoschatten te ontdekken. Tegelijkertijd helpt het beleggers gemakkelijkere en gediversifieerde beleggingsopties te hebben.

Van spothandel tot margehandel, futures tot AMM, en financiële diensten tot kredietverlening, CoinEx streeft ernaar gebruikers complete en innovatieve oplossingen voor de handel in cryptocurrency te bieden.

“Gebruiker eerst” is de merkfilosofie en waardeoriëntatie van de beurs voor productontwikkeling en serviceverbetering. Door productdiensten voortdurend te innoveren en te optimaliseren, zal CoinEx gebruikers uitgebreidere, stabiele en veilige cryptocurrency-handelsdiensten blijven bieden, waardoor de gebruikersloyaliteit en merkidentificatie verder worden verbeterd.

MuntEx hoopt ook dat het platform, door zich te blijven concentreren op de behoeften van gebruikers en de voordelen die elke Merkdag met zich meebrengt, het investeringstraject van meer dan 5 miljoen gebruikers uit meer dan 200 landen en regio’s over de hele wereld verder zal ondersteunen, samen zal groeien en de investeringen zal delen dividenden van de cryptowereld.


De inhoud en links in dit artikel zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. CriptoNoticias biedt geen juridische, financiële of investeringsaanbevelingen of advies, noch vervangt het de due diligence van elke geïnteresseerde partij. CriptoNoticias onderschrijft geen enkele investering of soortgelijke aanbieding die hier wordt gepromoot. Bezoek onze Disclaimer voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *