Uniswap-cryptocurrency tegen sleutelprijzen die een bullish signaal weerspiegelen

Het laatste altcoin-rapport van de technisch analist bekend als Rekt Capital ziet een bullish signaal voor de prijs van het Uniswap-token (UNI).

Dit hoogtepunten Dat UNI heeft met succes nieuwe steun rond de $ 11 getest (USD) vorige week, en vanaf daar stuiterde het. Zoals de oranje streep op de grafiek laat zien, was dit mogelijk omdat dit gebied historisch gezien als verzetsgebied heeft gefunctioneerd.

UNI-prijs per week in de afgelopen drie jaar. Bron: Rekt Capital.

Bij bullish trends is het gebruikelijk dat de markt oude weerstanden (maxima) omzet in steunpunten (minima) vanwege de psychologie van de handelaren, net zoals in bearish periodes meestal het tegenovergestelde gebeurt.

Nadat hij rond de $ 11 op de rem had gedrukt, steeg de UNI-prijs met 18% naar $ 13, het hoogste in twee weken. Met dit momentum lijkt de markt te proberen terug te keren naar $17, het hoogste punt in twee jaar dat drie weken geleden werd bereikt. Een dergelijke zone werd bereikt toen bitcoin (BTC) het hoogste niveau van de vorige bullish cyclus brak en nieuwe records vestigde.

Voor Rekt Capital is de token zou de handel in maart boven nieuwe ondersteuning moeten beëindigen, aangezien dit een stijging zou betekenen ten opzichte van de vorige maandafsluiting. Dit is te zien in de volgende grafiek, waarin dit sleutelgebied oranje is weergegeven.

UNI-prijs per maand in de afgelopen drie jaar. Bron: Rekt Capital.

“Voortdurende stabiliteit boven deze oranje zone zou optimistisch zijn voor UNI”, zegt hij. Hij voegt eraan toe dat een maandelijkse afsluiting boven een dergelijk niveau zou betekenen dat de valuta dichter bij de bevestiging van haar positionering in een belangrijk bereik uit het verleden komt. Dit varieert van $11 tot $19,22, zoals aangegeven door de rode lijn in de grafiek.

$19,22 werd in de vorige bullcyclus van 2021 als ondersteuning gepositioneerd. Dat is de reden waarom ze een weerstandszone kunnen blijken te zijn als de markt UNI hoger blijft duwen.

Rekt Capital benadrukt dat “dit de reden is waarom de stabiliteit van UNI hier zo belangrijk is.” Hoewel zij het voorbehoud maakt dat zij weliswaar sluit boven de nieuwe steun, technisch gezien zou er nog een pullback kunnen plaatsvinden daarboven als een nieuwe test.

Als zo’n val zou plaatsvinden, waarschuwt hij dat “het een normale en gezonde actie zou zijn.” Dat wil zeggen: het zou geen breuk in de opwaartse trend betekenen, tenzij er zich geen herstel voordoet. Het benadrukt bijvoorbeeld de succesvolle test van ondersteuning op wekelijks niveau en herstelt van daaruit.

“We hebben succesvolle tests gezien in de wekelijkse periode en als we hetzelfde zien in de maandelijkse periode, zal dat alleen maar dienen als een verdere bevestiging dat UNI klaar is om in de loop van de tijd het oranjerode macrobereik te doorbreken”, overwoog hij.

Dit wordt gepresenteerd als goed nieuws voor de langetermijnbeleggers die verliezen lijden, aangezien de koers 70% onder het hoogste punt ooit van $44,97 ligt, dat meer dan drie jaar geleden in mei 2021 werd geregistreerd.

Zoals CriptoNoticias meldde, is iets dat het prijsherstel zou kunnen motiveren dat bitcoin nieuwe prijsrecords blijft bereiken. Historisch gezien heeft dit geleid tot een grotere vraag naar cryptocurrencies in het algemeen als gevolg van een toename van de risicobereidheid.

Uniswap heeft een nieuw volumerecord bereikt

De verwachtingen van een bullish beweging voor UNI volgens de technische analyse en de trend van bitcoin vinden plaats in een relevante maand voor zijn protocol. Uniswap heeft een nieuw record ooit geregistreerd voor maandelijks volume in zijn laag 2-netwerken van meer dan $30 miljard.

Volgens gegevens communicatie vandaag de dag door Uniswap Labs is dit bijna het dubbele van het vorige record van iets meer dan $15 miljard. De figuur omvat het volume van Arbitrum, Optimisme, Polygoon en Basis.

Uniswap-protocolvolume in lagen 2. Bron: Uniswap Labs.

Bij dit alles moet worden opgemerkt dat UNI het oorspronkelijke token is van Uniswap, een gedecentraliseerde uitwisseling voor het uitwisselen van tokens op Ethereum en andere netwerken die compatibel zijn met de Ethereum Virtual Machine. Daarom zal de markt mogelijk bevoordeeld worden als het een grotere adoptie registreert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *