De levering van Jack Dorsey’s Bitcoin-hardwareportemonnee begint

Belangrijkste feiten:
  • De afgelopen maanden hebben de ontwikkelaars gewerkt aan het perfectioneren van de app.

  • De applicatie is beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

Na enkele weken wachten zullen mensen die de Bitkey-hardwareportemonnee voor Bitcoin hebben gekocht, hun apparatuur ontvangen. Bitkey is ontwikkeld door Block, het bedrijf dat zich richt op de belangrijkste cryptocurrency van het ecosysteem, en opgericht door Jack Dorsey, voormalig CEO van Twitter.

“Het wachten is voorbij”, zegt de uitgave Bitkey, wat dat aangeeft De open source, op BTC gerichte hardwareportemonnee werd naar zijn kopers verzonden. Zoals CriptoNoticias meldde, hadden gebruikers uit 95 landen de mogelijkheid om dit bitcoin-zelfbewaringsapparaat meer dan drie maanden geleden vooraf aan te schaffen.

De hardware wallet, die in de zomer van 2023 begon te testen, zal verbinding maken met Block’s Cash App-betalingsplatform en Coinbase-uitwisseling, om het kopen en verkopen van BTC binnen uw app mogelijk te maken.

De Bitkey mobiele telefoonapplicatie en -apparaat. Bron: Bitkey

Bitkey is ontworpen onder drie pijlers: twee daarvan zijn het apparaat en de applicatie, die de afgelopen maanden door de ontwikkelaars is geperfectioneerd en nu beschikbaar is in de Apple App Store en Google Play Store.

De derde pijler van Bitkey is het beveiligingssysteem, dat bestaat uit: het opslaan van een deel van de privésleutel van de gebruiker op cloudservers. Dit betekent dat als gebruikers zowel hun telefoon als hun apparaat verliezen, ze hun geld kunnen terugkrijgen met behulp van de tool ‘Vertrouwde contacten’, die afhankelijk is van mensen die bij de gebruiker bekend zijn om hun herstelverzoek te verifiëren. Daarnaast zullen ze ook een tool hebben genaamd “Emergency Access”, waarmee gebruikers controle over hun bitcoins kunnen hebben als er iets zou gebeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *