Cryptogeld gekoppeld aan gaming doorbreekt de belangrijkste weerstand in de prijs ervan

Belangrijkste feiten:
  • GALA is de afgelopen zeven dagen met meer dan 60% gestegen.

  • In het verleden had het moeite om boven de grens van $ 0,60 te komen.

De prijs van GALA, de eigen cryptocurrency van het gamingnetwerk Gala Games, ging de afgelopen week van $0,042 naar $0,086 (USD), een niveau dat het in bijna twee jaar niet meer had gezien. En hoewel het later daalde tot $0,69, registreerde het een stijging van meer dan 60% per week en 180% per maand.

Dit maakt GALA een van de best presterende crypto-activa van beide perioden van de honderd met het hoogste hoofdlettergebruik.

Met deze inzet is de cryptocurrency erin geslaagd de weerstand (zone van maxima) te passeren die hij midden in de stijging ondervond bij $0,60. Sindsdien heeft het een tijdelijke steun (laag gebied) rond de $0,68 gevormd, zoals hieronder te zien is.

GALA-prijs in de afgelopen week. Fontein: Handelsweergave.

Dit gedrag suggereert dat, als het de huidige bodem verliest, de markt zal verdwijnen zou de ondersteuning kunnen testen op $0,60 of eerdere weerstanden. Aan de andere kant, als de vraag sterker wordt, is het mogelijk dat het volgende doel $0,11 zal zijn, aangezien dit het volgende sterke niveau is dat het in het verleden als weerstand heeft geregistreerd.

Gala Games kondigde een hackathon aan met prijzen van 1 miljoen dollar

De stijging die GALA de afgelopen week heeft geïntensiveerd vond plaats na de Gala Games zal bekendmaken een hackathon met prijzen ter waarde van 1 miljoen dollar. Dit evenement, dat op 21 maart plaatsvindt, is een wedstrijd waaraan ontwikkelaars kunnen deelnemen om het potentieel van hun GalaChain-netwerk te ontsluiten.

Verder is er doordeweeks het platform Hij lanceerde een spel genaamd Legends Reborn en gecommuniceerd die samenwerkte met PlanX, een game-ontwikkelaar, om nieuwe game-ervaringen mogelijk te maken gamen.

Te midden hiervan, zoals CriptoNoticias meldde, bleef bitcoin (BTC), de digitale munt met de grootste kapitalisatie, sinds vorige week stijgen naar nieuwe recordhoogtes. Dit verspreidde het enthousiasme van investeerders en verschillende cryptocurrencies stegen, inclusief gamingprojecten, zoals de tabel laat zien.

Prijzen van de belangrijkste gaming-crypto-assets. Fontein: Muntgekko.

Daarom zou de opkomst van GALA gemotiveerd kunnen zijn door een samenloop van factoren, zowel de opkomst van bitcoin die de belangstelling voor gamingtokens in het algemeen herwon, als specifiek nieuws over zijn ecosysteem.

Momenteel is GALA het 57e crypto-activum met de grootste marktkapitalisatie, namelijk 2 miljard dollar. En het staat op de derde plaats als het gaat om gaming-tokens, na Immutable (IMX) en FLOKI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *