Binance brengt nieuwe en eenvoudige airdrop naar zijn web3-portemonnee

Binance brengt een eenvoudige airdrop waarmee het $85.000 aan Radiant Capital tokens (RDNT) zal verdelen. Om in aanmerking te komen, voltooit u eenvoudigweg twee eenvoudige missies waarbij u de Binance web3-portemonnee gebruikt. De activiteit duurt tot 25 maart 2024.

Er zijn er twee missies die je moet voltooien op Binance om je te kwalificeren in de luchtdropping. De eerste daarvan is wissel een token in voor minimaal $ 5 RDNT op Binance Web3 Wallet. Gebruikers die deze eerste missie voltooien, delen $34.000 aan RDNT-tokens.

Radiant Capital is een dynamisch liquiditeitsplatform. Bron: Stralend Kapitaal

Om deze missie te voltooien, kan de gebruiker cryptocurrencies van zijn persoonlijke portemonnee naar zijn Binance-portemonneeadres sturen. De eenvoudigste manier om het te voltooien is echter is door een interne overdracht uit te voeren in de Binance-account van de fondsenportemonnee naar de web3-portemonneewat wordt toegestaan ​​door een uitwisselingsvenster binnen laatstgenoemde.

Om de transactie uit te voeren, is het noodzakelijk om niet alleen de cryptocurrency die u wilt inwisselen voor de RNDT-tokens naar de Binance-portemonnee te sturen, maar ook een fractie van de utility-token van het netwerk waar u de uitwisseling gaat uitvoeren. commissies te betalen. Als u gebruik maakt van de BNB Smart Chain, het BNB-token; Ja Polygon, een dollar in MATIC is voldoende; als Ethereum, genoeg in cryptocurrency ether (ETH), enzovoort voor elk netwerk.

Om de processen te vergemakkelijken is het handig om de functie ‘alleen opnemen op witte lijstadressen’ tijdelijk uit te schakelen als je deze op Binance hebt geactiveerd.

Wisselen is eenvoudig en vereist dat u beschikt over de hoofdvaluta van het netwerk waar dit wordt gedaan. Bron: Binance

De tweede missie is stort minimaal $ 20 in USDT, USDC, BNB, ETH of BTCB in een Radiant Capital-liquiditeitspool via BNB Smart Chain. Degenen die het voltooien, delen $ 51.000, ook in Radiant Capital-tokens.

Deze actie op Radiant Capital, een protocol met meerdere ketens waarmee u jaarlijkse rendementen (APR) kunt verkrijgen, houdt in dat u verbinding maakt met de gedecentraliseerde toepassing Radiant Capital (dApp) via het ‘ontdekkingsgedeelte’ van de Binance-portemonnee.

Momenteel kunnen gebruikers die deze passieve inkomensfunctie van Radiant Capital gebruiken, bonussen ontvangen in crypto-activa zoals bitcoin (BTC) en ether (ETH), naast beloningen in het RDNT-token.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *