De meest winstgevende AI-handelsbotstrategieën van Binance, OKX, Bybit…

Belangrijkste feiten:
  • De te kopiëren handelsbots kunnen naar eigen smaak worden aangepast.

  • In de handel garanderen succesvolle strategieën uit het verleden geen toekomstig succes.

Grid trading maakt gebruik van een algoritmische strategie die het kopen en verkopen van cryptocurrencies op spot- of futuresmarkten automatiseert. Het is ontworpen om orders op vooraf gedefinieerde tijdstippen binnen de markt te ontwerpen en in te voegen.

Handelsbots of -roosters zijn vooral voor de belegger nuttige automatische handelsinstrumenten voor de drukbezette persoon en degene die meerdere posities en activa tegelijkertijd beheert. Over het algemeen kunnen deze rasters met slechts één klik en het toevoegen van een paar configuraties worden gekopieerd en geïmplementeerd.

De meeste grote beurzen, zoals Binance, OKX, KuCoin en Bybit hebben hun eigen AI-handelsbotsmarktplaats. De meeste zijn ingedeeld naar type of markt, sector, ROI, uitvoeringstijd, minimale investering om het te gebruiken of aantal mensen dat het kopieert.

In dit artikel zijn we geïnteresseerd in de AI-handelsbots met de hoogste winstgevendheid die beschikbaar zijn op de belangrijkste cryptocurrency-beurzen. Daarom laten we u een lijst achter met de strategieën met een goede winst- en verliesverhouding (PnL) en een goed rendement op de investering (ROI). . Maar onthoud: het feit dat deze strategieën vóór het schrijven op een bepaald moment werkten, betekent niet dat ze vanaf nu zullen werken, noch dat de gepresenteerde strategieën de beste beschikbare strategieën zijn.

De PnL geeft de winst in dollars weer die de maker van de strategie ermee heeft behaald, en de ROI, het percentage winst dat is behaald met de initiële investering. De uitvoeringstijd geeft aan hoe lang de strategie open heeft gestaan. Houd er rekening mee dat de maatstaven van elke strategie en zelfs de winst die ermee wordt behaald radicaal kunnen veranderen, afhankelijk van de marktomstandigheden, waarmee u rekening moet houden voordat u ze kopieert.

Binantie

In Binantiezijn er slechts twee soorten AI-handelsnetwerken: spot en futures. De lijst met rasters die beschikbaar zijn om te kopiëren, bestaat uit strategieën die Binance-gebruikers akkoord gaan om te delen in het klassement. Het scorebord wordt elk uur bijgewerkt met nieuwe strategieën. Zijn AI-handelsstrategieën Ze worden standaard gedeeld, hoewel elke gebruiker kan beslissen om ze niet openbaar te maken.

Bij spothandel (plek) van de marktplaatsbot van Binantieeen van de meest winstgevende handelsstrategieën volgens PnL wordt vertegenwoordigd door een handelspaar met de PEPE-cryptocurrency en de Tether stablecoin.

(PEPE/USDT)

PNL: 192.946,24 dollar.

ROI: 19,44%

Kopieerapparaten: 267

Uitvoertijd: 7 dagen.

Minimale investering: 217,77

Pepe is een van de meest populaire Solana-memecoins. Bron: Binance

Andere spotstrategieën op Binance verdienen het om te worden benadrukt vanwege hun PnL-prestaties. Bijvoorbeeld een met het PORTAL/USDT-paar, waarvan de PnL op het moment van schrijven $12.653 bedraagt, of een andere met het ID/USDT-paar, met een PNL groter dan $11.000, hoewel een ROI van slechts 6,26%. Een hoge PnL met een lage ROI betekent dat de handelaar die de strategie deelde een hoog vermogen heeft.

Gerangschikt op ROI, verhandelt een van de beste AI-gridstrategieën op Binance-spot het ID/TUSD-paar.

ID/TUSD

PNL: US $ 68

ROI: 78%

Kopieerapparaten: 213

Uitvoertijd: 6 dagen.

Minimale investering: US $ 35,49

ROI is doorgaans een betrouwbaardere indicator voor winstgevendheid dan NLP. Bron: Binance

In de toekomst van Binance marktplaatsbot, een van de meest winstgevende handelsstrategieën volgens ROI maakt gebruik van het WLDUSDT-paar, meer dan 500%. Het beschikt over ongeveer 1.500 kopieerapparaten en een minimale investering van bijna 30 dollar.

Wanneer u een strategie kopieert, zorg er dan voor dat u het minimumbedrag kunt dekken om deze te gebruiken. Bron: Binance

OKX

Op OKX heeft de grid-marktplaats een interface die lijkt op die van Binance, maar dat is wel het geval een groter aanbod aan bots en mogelijk meer deelnemers van de markt. Op deze beurs moeten kopieermachines aanbieders van botstrategieën een percentage van het totale winstpercentage betalen.

Bij spothandel (plek), wordt een van de meest winstgevende handelsstrategieën met handelsbots op OKX gemeten in percentage van PnL. Dit wordt vertegenwoordigd door een handelspaar dat ook de PEPE-cryptocurrency en de Tether stablecoin, USDT, omvat.

PNL: 597%

Kopieerapparaten: 365

Uitvoertijd: 104 dagen.

Minimale investering: 174 dollar

Maximale reductie: 48%

Rendementen groter dan 500% duiden doorgaans op langetermijnstrategieën. Bron: OKX

Andere strategieën met AI-bots van OKX verdienen vermelding. Bijvoorbeeld één in het POLYDOGE/USDT-paar, met een PnL groter dan 480% en een maximale reductie van 32,93%.

In OKX futures-bots maakt een van de meest winstgevende handelsstrategieën volgens %PnL gebruik van het ORDIUSDT-paar, met meer dan 12.000% en bijna 2000 abonnees.

OKX heeft een verscheidenheid aan handelsbots. Bron: OKX

Bijbeet

Bybit werkt vergelijkbaar met de marktplaats van Binance, die PnL en ROI als verschillende statistieken onderscheidt. Het heeft drie soorten handelsbots: futures-raster, futures-martingaal en spot-raster. Kopieer rasterstrategieën in Bybit Het is gratisin tegenstelling tot OKX.

De meest winnende strategie op de gridplek in Bybit heeft als hoofdrolspeler er een met het SOL/USDT-paar.

SOL/USDT

PNL: 43 dollar

ROI: 857%

Kopieerapparaten: 1240

Uitvoertijd: 328 dagen.

Minimale investering: US $ 5,38

Solana behoort dit jaar tot de top 10 van meest winstgevende cryptocurrencies. Bron: OKX

De volgende strategieën van plek op de gridranglijst Het heeft een aantal vergelijkbare prestaties op het gebied van ROI, van meer dan 800% en met uitvoeringstijden van meer dan 300 dagen. Dit betekent dat deze rendementen zijn behaald met posities die bijna een heel jaar open hebben gestaan, toen de markt uit zijn dieptepunt kwam.

Wat betreft Bybit futures-rasters Wat betreft de meest winstgevende strategie van allemaal betreft het BTC/USDT-paar. Het heeft tot nu toe een ROI van meer dan 4.000% gehad en is al meer dan 200 dagen open. Op het moment van schrijven kopiëren ongeveer 1.000 mensen deze strategie.

Bron: OKX

KuCoin

Het handelsbotsraster KuCoin werkt binnen een traditioneel handelsvensterdus hun classificatie varieert en hun opbrengsten Het wordt waargenomen in de kleinste temporaliteiten van een dag en een week. Deze beurs heeft spot-grids, futures, oneindige grids en past strategieën toe zoals de martingaal, die bestaat uit het verdubbelen van de initiële investering wanneer een prijs daalt, of DCA om de aankoopprijs te middelen.

Ter plaatse van KuCoinde meest winstgevende AI-handelsstrategie omvat het VCORE/USDT-paar.

STND/USDT

ROI in 7 dagen: 375%

Kopieerapparaten: Niet gespecificeerd

Uitvoertijd: 267 dagen.

Minimale investering: 84 dollar

KuCoin beoordeelt de winstgevendheid van zijn strategieën op dagelijkse en wekelijkse basis. Bron: KuCoin

De meest winstgevende spotstrategieën die deze volgen, hebben dezelfde cryptocurrency als de hoofdrolspeler en overschrijden een rendement van 80%, hoewel sommige met radicaal langere uitvoeringstijden.

Wat betreft futures-netwerken KuCoin Wat betreft de beste winstgevendheid in 7 dagen wordt vertegenwoordigd door een strategie van korte broek uitgevoerd met de cryptocurrency-paren TAO/USDT, met een ROI van meer dan 200%.

Wanneer u deze geautomatiseerde handelshulpmiddelen gebruikt, is het raadzaam om te profiteren van de aanpassingsfuncties die deze platforms bieden. Dit komt omdat, hoewel winnende strategieën winnen omdat ze werken, ze niet altijd werken voor alle soorten portefeuilles of alle soorten handelaars. De hier gepresenteerde strategieën zijn niet noodzakelijkerwijs de beste of meest geschikte voor u, omdat deze marktplaatsen voortdurend veranderen en sommige strategieën andere snel overtreffen. Het uiteindelijke doel van deze lijst met handelsstrategieën is dat u weet dat u automatische handelsinstrumenten bij de hand kunt hebben die, hoewel ze geen winst garanderen, uw prestaties op de markt kunnen optimaliseren als u er goed gebruik van maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *