De dogwifhat-memecoin bracht 690.000 dollar op om in Las Vegas te worden tentoongesteld

“Dogwifhat (WIF) in La Esfera wordt volledig gefinancierd”, zegt Ansem, een van de leiders van de gemeenschap die draait om de memecoin die momenteel de krantenkoppen haalt. Hij kondigde daarmee aan dat de noodzakelijke fondsenwerving voor de tentoonstelling van de cryptocurrency in een van de belangrijkste uitgaansgelegenheden in Las Vegas was voltooid.

De meme-cryptocurrency-gemeenschap heeft meer dan $690.000 aan donaties ontvangen van de USD Coin (USDC) stablecoin, waarmee het oorspronkelijke doel met $40.000 werd overschreden. Op zo’n manier dat ze in slechts vier dagen tijd het benodigde geld bij elkaar wisten te krijgen de cryptocurrency “kleine hond met een roze hoed” bereikt de top uit de beroemde casinostad in de Verenigde Staten.

Zoals CriptoNoticias begin deze week meldde, heeft de Dogwifhat-gemeenschap een website in staat gesteld geld in te zamelen. Hiermee probeerden ze het doel van laat het memecoin-mascottelogo zien op de LED-bol van 54.000 vierkante meternu erkend als de grootste bolvormige structuur ter wereld.

Na de aankondiging kende het WIF-token een duizelingwekkende prijsstijging, won 46% en stond op het moment van schrijven van dit bericht op $3,29, zoals weergegeven. de data van CoinMarketCap.

WIF is sinds de lancering aanzienlijk in prijs gestegen en overtrof onlangs de $ 3. Bron: CoinMarketCap.

Aanvullend, WIF ontslaat FLOKI als de vierde grootste memecoin qua marktkapitalisatiemaanden na de lancering bereikte het een totale waarde van 3,2 miljard dollar.

WIF werd geboren in november vorig jaar toen de profielfoto van een Fornite-speler op het Solana-netwerk sprong. Sindsdien, Er groeit een gemeenschap die haar enthousiasme niet onder stoelen of banken steekt over de Shiba Inu-puppy met een roze hoed.

Dogwifhat en andere meme-cryptocurrencies zoals Pepe (PEPE), Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) en Floki Inu (FLOKI) zijn sinds afgelopen februari in opkomst, te midden van een nieuwe bitcoin-rally.

De waarde van WIF hangt af van het gemeenschapssentiment en speculatieve interesse. In tegenstelling tot sommige munten met hulpprogramma’s, biedt Dogwifhat geen specifiek gebruiksscenario behalve dat het een memecoin is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *