Solana’s ‘bull run’ activeert het teken van zijn belangrijkste uitwisseling

Belangrijkste feiten:
  • Het JUP-token werd begin februari via airdrop geleverd.

  • Ondanks technische storingen blijft Solana groeien dankzij de snelle en goedkope transacties.

SOL, de eigen cryptocurrency van het Solana-netwerk, heeft in één week tijd een stijging van 23% gezien, van $140 naar $173 vandaag.

Deze opleving is niet alleen een hoogtepunt de goede prestaties die SOL de afgelopen maanden heeft neergezetmaar projecteert ook een veelbelovende toekomst voor deze specifieke altcoin.

Hieronder vindt u een grafiek van Handelsweergave die de prestaties van SOL gedurende de afgelopen zeven dagen weerspiegelt.

Ondanks frequente onderbrekingen in de werking van het Solana-netwerkbeleggers blijven zich aangetrokken voelen tot snelle en goedkope transacties dat dit netwerk biedt.

Dit feit wordt weerspiegeld bij de creatie van meer dan 700.000 nieuwe adressen in Solana in de afgelopen week, wat wijst op een aanzienlijk opwaarts potentieel voor de prijs van SOL, zoals gerapporteerd door CriptoNoticias.

De positieve impact van SOL reikt verder dan zijn eigen cryptocurrency en bereikt het teken van de belangrijkste beurs van het netwerk, Jupiter.

In minder dan een maand zal de prijs van het JUP-token, gebruikt voor uitwisselingsbeheer, is met meer dan 100% toegenomensinds het begin februari via airdrop werd afgeleverd.

JUP bleef de afgelopen drie weken tussen de 0,40 en 0,50 dollar, maar begon sinds 7 maart een vlucht te nemen en Momenteel bedraagt ​​dit bijna 1 dollar per eenheidzoals te zien is in de grafiek van Handelsweergave.

De stijging is niet alleen beïnvloed door het succes van SOL, maar ook door de uitvoering van een gemeenschap stemmen om nieuwe tokens te selecteren die worden gelanceerd op het platform genaamd LFG Launchpad. Dit geeft JUP een praktisch (en niet alleen speculatief) nut.

Van zijn kant heeft de grondlegger van Jupiter, bekend onder het pseudoniem Meow, dat wel gedaan beschreven aan LFG als initiatief gericht op de groei en de duurzaamheid op lange termijn van veelbelovende projecten bevorderen. In februari introduceerde Meow dit platform, waarmee het belang van gemeenschapsparticipatie bij het selecteren van projecten voor lancering in Jupiter werd benadrukt.

Na een stemperiode die plaatsvond tussen 7 en 10 maart en de deelname van 175.000 kiezers trok, hebben de projecten Zeus Network en SharkyFi waren geselecteerd voor lancering op de Jupiter-beurs.

Zeus Network heeft tot doel Solana en Bitcoin met elkaar te verbinden, waardoor de interoperabiliteit tussen beide netwerken wordt vergemakkelijkt. Aan de andere kant biedt SharkyFi een oplossing voor het lenen en lenen tegen NFT’s op Solana, waardoor NFT-houders de mogelijkheid krijgen om hefboomwerking of rendement te behalen via hun digitale activa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *