De redenen om in Ethereum te investeren werden sterker

Belangrijkste feiten:
  • De gevolgen van Dencun zullen niet onmiddellijk zijn voor het Ethereum-netwerk.

  • De prijs van ETH heeft nog geen significante bewegingen gezien met betrekking tot Dencun.

Volgens investerings- en vermogensbeheerbedrijf Hashdex geeft de update die het Ethereum-netwerk gisteren meemaakte meer redenen om in ether (ETH) te investeren.

Dencun, naam van de protocolupdate, arriveerde met de belofte van verlaag de commissies die worden betaald voor het uitvoeren van transacties in Ethereum en zijn tweede lagen.

Dit nieuws is bijzonder relevant gezien de notoir hoge kosten die kenmerkend zijn voor de Ethereum-hoofdketenvooral in tijden van netwerkcongestie.

De update is gebaseerd op twee sleutelconcepten: blobs en tijdelijke gegevensopslag.

Aan de ene kant de mogelijkheid om blobs (“massa’s” of “blobs”) te genereren, een mechanisme voor het organiseren van gegevens in de blokken dat het gebruik van de ruimte in elk van hen optimaliseert. Op dezelfde manier draagt ​​de mogelijkheid om off-chain gegevens op te slaan (buiten de boekhouding van Ethereum) die altijd beschikbaar zijn voor de knooppunten bij aan deze optimalisatie, zoals CriptoNoticias uitlegde.

Voor Hashdex in zijn meest recente rapporthet belang van een nieuwe functie genaamd Proto-Dankshardinggericht op het verbeteren van Ethereum-rollups.

De activering van de Dencun-update markeert een “belangrijke mijlpaal in de nieuwste evolutie van Ethereum”, zoals opgemerkt door Hashdex. Hoewel de voordelen van deze update mogelijk niet direct merkbaar zijn, Deze verbetering is essentieel om een ​​technologisch raamwerk te creëren waarmee Ethereum miljoenen nieuwe gebruikers kan aantrekken en toepassingen.

“Voor investeerders duidt dit niet alleen op een verbeterde bruikbaarheid en toegankelijkheid, maar versterkt het ook de positionering van Ethereum als toonaangevend platform voor innovatie en de langetermijninvesteringsthese van ETH als steeds sterker.”

Hashdex, investerings- en vermogensbeheerbedrijf.

Ondanks dit, De ETH-prijs heeft nog geen significante bewegingen gekend gerelateerd aan Dencun. In feite is de prijs van de cryptocurrency de afgelopen 24 uur met 3% gedaald, van 4.000 naar 3.847 dollar, zoals weergegeven in de grafiek Handelsweergave.

Van de standpunt Volgens marktanalist Mike Fay zullen digitale activa in 2024 nog steeds worden aangedreven door “hypes en, in sommige gevallen, oplichting.” Fay is echter van mening dat er waardevolle bezittingen zijn op dit gebied en daarbuiten Een juiste kapitaalallocatie in deze activa kan grote rendementen genereren.

In die zin is ETH, Ethereum cryptocurrency, een netwerk gecreëerd door Vitalik Buterin, valt op als een van de beste langetermijnweddenschappenzegt Fay.

Ondanks de risico’s en volatiliteit die inherent zijn aan de wereld van cryptocurrencies, is Ethereum blijft het grootste gedecentraliseerde financiële ecosysteem op het gebied van digitale activavolgens de mening van de analist.

Het grootste risico blijft echter onzekerheid over de regelgeving, vooral als het gaat om de ETH-classificatie. De Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten blijft elke andere cryptocurrency dan bitcoin als een waarde waarderen beveiliging (waardetitel).

Daarnaast is er nog een lange weg te gaan “van goedkope transacties naar massale adoptie van traditionele financiering op het netwerk.” In dit panorama ETH blijft een aantrekkelijke optie voor beleggers die op zoek zijn naar kansen op de lange termijn in de cryptocurrency-markt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *