Bitcoin SV keldert na uitspraak van de rechtbank tegen nep Satoshi Nakamoto

Een rechter heeft op basis van ‘overweldigend bewijs’ geoordeeld dat computerwetenschapper Craig S. Wright (CSW) niet Satoshi Nakamoto is, de maker van Bitcoin.

«CZW is niet de auteur van het technische document; CSW is niet Satoshi; CSW is niet de maker van Bitcoin; “CSW was niet de auteur van de Bitcoin-software”, zei rechter James Mellor, zoals CriptoNoticias vanochtend meldde.

Er zijn nog steeds beroepsprocedures die de verdediging zou kunnen gebruiken om te proberen aan te tonen dat de uitspraak van de rechtbank onjuist is. Het is de moeite waard om dat te verduidelijken Satoshi Nakamoto zijn is iets dat gemakkelijk aantoonbaar is: Het is voldoende om een ​​transactie te ondertekenen op een van de adressen die, zoals is geïdentificeerd, toebehoorden aan de maker van Bitcoin, iets wat Wright nooit heeft kunnen doen.

Na het oordeel van rechter Mellor te hebben gehoord, een cryptocurrency is gecrasht en herstelt zich, althans op het moment van deze publicatie, niet. Dit is bitcoin SV (BSV), een fork van bitcoin cash (BCH), die op zijn beurt een fork is van de originele bitcoin (BTC).

In de volgende grafiek van Handelsweergavede prijsbeweging van bitcoin SV in de afgelopen week wordt waargenomen:

Bitcoin SV-prijs in de afgelopen 7 dagen. Fontein: Handelsweergave.

De daling na de uitspraak van de rechtbank bedraagt ​​tot het moment van deze publicatie bijna 10%.

De reden voor de ineenstorting van bitcoin SV is dat Wright is de belangrijkste promotor van deze cryptocurrency, die hij promoot door te zeggen dat het de echte Bitcoin is. Zijn invloed op het project en de Bitcoin SV-gemeenschap is aanzienlijk, en daarom beïnvloedt nieuws gerelateerd aan Wright vaak de prijs van deze alternatieve cryptocurrency.

Zelfs BSV-voorstanders erkennen dat dit een klap is geweest voor hun favoriete cryptocurrency.

Van het X BSVbosses-account Zij schreven «Als Craig had gewonnen, had BSV nu in 5 cijfers kunnen staan. Niemand is blij met dit vonnis. Het is duidelijk dat Craig veel van de dingen die hij door de jaren heen heeft gezegd, niet heeft waargemaakt.

Toch zegt dit X-account dat het BSV zal blijven verdedigen omdat het het als ‘de beste technologie’ beschouwt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *